Božinov šoumen - Bugarin očistio kopačke prvom strelcu ekipe

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.12.2016.
19:49
Izvor: Sportske.net

Dolaskom Leonarda i Uroša Đurđevića najbolji strelac Partizana iz prethodne sezone pao je u treći plan, ali je pokazao da poštuje svoje saigrače i da mu individualni učinak nije na prvom mestu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bugarski internacionalac Valeri Božinov završio je prethodnu sezonu kao najbolji strelac Partizana ali je u poslednjih šest meseci pao u treći plan jer bolji učinak od njega imaju dvojica saigrača.

Brazilac Leonardo da Silva Souza i Uroš Đurđević postigli su 21 gol za crno-bele u poslednja četiri meseca, ali to Valeriju Božinovu nimalo ne smeta.

Napadač Partizana pokazao je da u svlačionici vlada sjajna atmosfera i da je ekipni učinak na prvom mestu, pošto je nakon Leonardovog gola Spartaku na originalan način čestitao saigraču.

Način na koji je Božinov proslavio Leonardov gol ne predstavlja otkrovenje ali je Leonardo zaista zaslužio da mu saigrači, ali i svi ostali igrači iz Superlige obrišu kopačke.

Prvi strelac Partizana postigao je 12 prvenstvenih pogodaka za četiri meseca i time dokazao da je daleko iznad superligaškog nivoa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Thursday, 15.12.2016
23:31

Leoo, Leooo :)

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 15.12.2016
21:51

Partizan je danas timski odigrao bledo ali opet je tim napravio Božinovu dve šanse, oba puta mu je odbranio golman plus je imao šut iskosa koji mi se čini skinuo golman. Opet nije dao gol. Osim asistencije Đurđeviću na Banovom Brdu ne pamti se njegov učinak na terenu, sve do Žarkova (2 gola).

avatar
Maximovic
Friday, 16.12.2016
00:51

nemoj tako imao je par vrhunskih asistencija. ja ne znam sto ga mrzite dobar je Boza. I treba da ostane jer Partizan treba da igra sa dva klasicna spica a ne u ovoj kikiriki ligi da se igra sa dva zadnja vezna

avatar
Povratak kralja #47
Friday, 16.12.2016
20:03

I bez Božinova ćemo imati 5 napadača: Đurđević, Tavamba, Đurđić, Vlahović, Jovanović, sasvim dovoljno da igramo sa dva napadača u SL i kup. Imao je par asistencija i iskoristio je tek možda 1/5 stopostotnih šansi, a inače nije igrač koji sam sebi pravi šansu već čeka da mu tim napravi. Njegova neprofesionalnost na terenu bode pravo u oči. Kad ovako igra u SL šta onda od njega da očekujemo u kv. za LŠ? Apsolutno ništa. Jevtović i Everton su zadnji vezni. Ne vidim nijedan razlog da Božinov ostane ali nijedan.

avatar
Friday, 16.12.2016
09:03

Nije dobar Boza, Boza nije klasican spic, a mi sad igramo sa dva zadnja vezna. Da li si mogao vise da omasis u svom komentaru?

avatar
Thursday, 15.12.2016
20:57

Konacno je pronasao pravu profesiju za sebe:-D Inace, i trener Spartaka je izjavio da smo mi (rekao je mozda, ali zna se sta to znaci:-)) da smo mi najbolji u nasoj zemlji, na jednoj strani se redjaju kradje, na drugoj strani iz kola u kolo pljuste samo pohvale. Da vidimo ko sme da im cestita titulu Hahaha

avatar
Otac
Thursday, 15.12.2016
20:50

To je najbolji potez koji je izveo otkad je dosao u Partizan!