Božinov rešio dileme oko penala, izvinio se ''Grobarima'', a onda je počeo o Saši Iliću...

Autor: Darko Mitrović
petak 25.11.2016.
21:14
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Napadač Partizana večeras se nije upisao u strelce, ali je posle penala zbog prekršaja nad njim početkom drugog poluvremena, crno-belima do kraja bio znatno olakšan posao.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ako mu se i može zameriti na neiskorišćenim prilikama tokom utakmicama i što njegov golgeterski skor nije bolji, Valeriju Božinovu ne može ništa da se prigovori kada je u pitanju privrženost klubu, ali i njegov odnos sa medijima i iskrenost u razgovoru sa novinarima.

Tako je bilo i večeras, posle zanimljive utakmice između Partizana i Napretka u Humskoj, gde su crno-beli od 0:2 stigli do 3:2.

Mnogi kao ključni trenutak meča večeras navode penal za Partizan dosuđen zbog prekršaja Lekovića nad Božinovim početkom drugog poluvremena, posle čega je Leković isključen, a Leonardo sa bele tačke doneo izjednačenje crno-belima (2:2).

Iako su oprečna mišljenja o ovoj odluci sudije Nenada Đokića, Božinov smatra da nema ničeg spornog u toj situaciji.

''Konačno su svirali najstrožu kaznu posle prekršaja na meni. Penal je bio 'čist', tu nije bilo greške. Trebalo je da ja izvedem najstrožu kaznu, ali tokom utakmice me lopta nije slušala, pa sam prepustio Leu'', izjavio je Božinov, a prenosi ''Blic''.

On je tokom meča propustio par izglednih prilika, zbog čega se posle meča izvinio navijačima, uz nagoveštaj da bi u sledećem kolu mogao da bude ''onaj pravi''..

''Očekujem da mi se ovo vrati protiv Vojvodine u narednom kolu. Izvinjavam se navijačima zbog promašaja, ali ostali su bili na nivou. Bitno je da smo pobedili i nastavljamo trku za titulu'', istakao je on.

Iako je u više navrata izražavao divljenje kapitenu Partizana Saši Iliću, Bugarin je večeras osetio potrebu da još nešto kaže na tu temu.

''Svaka čast strelcima Leonardu i Alenu, ali kako igra Saša Ilić je neverovatno! On se sa 39 godina bori kao malo ko u našem prvenstvu, ja sam očaran, ali i počastvovan što smo u istom timu. Neka je Sale živ i zdrav, pa neka nastavi u istom ritmu'', izjavio je Božinov, uz želju da na sledećim mečevima bude još više navijača Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 26.11.2016
13:54

Odlazi više...molim te.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 26.11.2016
01:30

Ne mozes ti da ocekujes da budes starter! Pricas kao sto igras- nebulozno!!!

avatar
MilošPB
Friday, 25.11.2016
23:24

Kakvu ste izjavu očekivali od igrača koji svojim saigračima pokušava da ukrade gol?