Božinov progovorio o promašajima, ali i mogućem odlasku iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.12.2016.
12:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kao i uvek, napadač Partizana otvoreno pristupa svakoj temi, pa i onoj koja mu baš i nije prijatna...

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras u 18 časova dočekuju ekipu Javor Matisa, a možda najmotivisaniji uoči ovog meča je Valeri Božinov, iskusni napadač crno-belih.

Bugarin u poslednje vreme nije u željenoj golgeterskoj formi, što se najbolje videlo u prošlom kolu u Novom Sadu protiv Vojvodine, kada je propustio par stopostotnih prilika da crno-belima donese sva tri boda.

Naravno, iako pokušava da pozitivno gleda na ove svoje kikseve, iako smatra da je sve to sastavni deo fudbala, Božinov priznaje da mu je žao zbog ovih promašaja, pa je posle utakmice sa Vojvodinom tražio da radi ''prekovremeno'' na treninzima, kako bi ''podesio nišanske sprave''.

''Sve se vrati pre ili kasnije, ako radiš dobro. A ja hoću da radim i više i kvalitetnije, baš sam to i rekao treneru da bi trebalo da ostanem i posle treninga da radim dodatno. To što nije ušlo protiv Napretka i Vojvodine valjda će danas kada na naš stadion dođe Javor'', poručio je Božinov, a prenose ''Novosti''.

Bugarin naglašava da je i danas ''gladan'' golova isto kao kada je i došao u Partizan, da uvek daje svoj maksimum na terenu, a o eventualnom rastanku sa crno-belima još uvek ne želi da razmišlja, iako je i njemu jasno da se taj dan polako bliži.

''Ne razmišljam o tome uopšte, već samo da naredne tri utakmice dobijemo i završimo jesen na pravi način. Partizan ne zavisi ni od Božinova, ni od bilo kog drugog pojedinca. Nisam egoista i čelnici kluba znaju da sa mnom uvek mogu otvoreno da razgovaraju o svakoj opciji''
, izjavio je Božinov.

Na kraju, još jednom je želeo da istakne koliko je zavoleo Partizan za ovih godinu i po od kada je došao u Humsku.

''To što sam Bugarin nije mi zasmetalo da zavolim klub i navijače kao da sam ovde ceo život'', zaključio je Božinov.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.12.2016
09:43

Onda si cuo za svu cetvoricu, ne samo za mene. Ako sam ja neznalica, ovaj portal slobodno moze da (pro)padne jer plavo vise nikad nece biti plavo:-D

avatar
Peron
Sunday, 04.12.2016
15:55

Cuo sam za tebe ..pisalo u novine .. covek igrao u juve ,siti,fiorentinu,lece i dodje u Srbiju da ga pljuju neznalice kojima je jedini sport ispijanje zajacarskog pred zadrugu ..

avatar
SERBON
Sunday, 04.12.2016
14:30

Najiskrenije se nadam da će otići.

avatar
Dado35
Sunday, 04.12.2016
14:14
avatar
El Diablo
Sunday, 04.12.2016
14:00

Idi Bozo,idi i oslobodi mesto za Tavambu.

avatar
Peron
Sunday, 04.12.2016
13:56

Bratko legenda si .. iznerviras nekada ..ali kako zaboraviti sve golove koje si davao bio najbolje strelac prosle god i cupao nas mnogo puta hvala ti .. a ovi pljuvaci nisu macku sutnuli sa praga a kamoli fudbal igrali .. samo se ti bori

avatar
Sunday, 04.12.2016
14:21

Mogu tebe da katapultiram ako hoces da se uveris u to kakav sut imam.

avatar
Sunday, 04.12.2016
13:55

AKO budes igrao danas, AKO!!! Ovo je bezobrazluk svoje vrste, ne mislim da je los covek, ali svaki put sugerise da ce igrati u prvoj postavi i ponasa se kao da mu je mesto u timu Bogom dano! Nikolicu, spreci takve izjave!