Božinov poručio Upravi: "Dajte Partizanovom Totiju novi ugovor!"

Autor: Beta Beta
sreda 27.04.2016.
15:28
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Valerij Božinov poručio je danas upravi kluba da kapitenu crno-belih Saši Iliću mora da ponudi novi ugovor, uporedivši ga pritom sa legendom Rome Frančeskom Totijem.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Saši Iliću ugovor sa Partizanom ističe na kraju sezone i još se ne zna da li će jedan od ljubimaca navijača kluba iz Humske i sledeće godine nositi crno-beli dres. Božinov, međutim, nema dileme.

"Sakis? Ma, šta da li će (da nastavi da igra)? Mora! Ima 39 godina, pa šta? Pa, vidite da je Roma dala još jedan ugovor Totiju. Partizan mora da da novi ugovor Saši Iliću. Da sam predsednik ili sportski direktor Partizana dao bih Iliću doživotni ugovor ili da potpiše na koliko on hoće. Tako treba da se odnosi prema legendama", rekao je Božinov novinarima u Beogradu.

Bugarin je naveo da je značaj Ilića u Partizanu ogroman, ne samo fudbalski, već i ljudski.

"On 'drži' svlačionicu, on 'drži' ekipu. Kako on trenira, kako se trudi, kako priča s mladim igračima... Zbog svega toga mora da dobije još jedan ugovor. Igrači kao Sale i Toti su legende fudbala, zaslužuju maksimalno poštovanje", rekao je bugarski fudbaler.

"Kad god gledamo analizu neke utakmice vidim ga kako trči, vraća se, uzima loptu, asistira. Svaki put kaže 'ne mogu više, ovo je stres', a kad izađe na teren kao da ima 20 godina. Bori se, trči radi, uživa u tome", dodao je Božinov.

Fudbalere Partizana u četvrtak od 17 časova očekuje utakmica 33. kola domaćeg šampionata, a protivnik crno-belih biće ekipa čačanskog Borca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 27.04.2016
17:19

Zasto si ti sebi dao za pravo da dajes izjave kao da si u klubu onoliko dugo koliko je i Sale, to je pitanje...

avatar
Wednesday, 27.04.2016
16:50

Ugovor na jos dve sezone...

avatar
Wednesday, 27.04.2016
16:34

Meni je Saša Ilić bio i ostao prosečan igrač, jedan mali seljačić.

avatar
4.999999999%
Wednesday, 27.04.2016
16:05

Božinovu bi bilo bolje da analizira svoju kretnju i svoj učinak umesto što izigrava Ilićevog menadžera. Iliću ponuditi mesto u fotelji, a Božinovu eventualno pored Champy-ja mada jedan je Champy.

avatar
Wednesday, 27.04.2016
17:20

A drugi je Bogosavac:-D Ako ga neko i zameni, to ce biti Miroslav:-D

avatar
RamboBabaManUtd
Wednesday, 27.04.2016
15:55

Kao Delija moram reci da ovakav pokusaj ''kupovanja'' navijaca Partizana je ocajan. Ovog starletana morate sto pre da OTERATE iz Partizana, samo vam rusi imidz. Neka mu neko objasni da ce vas ''kupiti'' golovima i zalaganjem na terenu, ne slikama po instagramu i izjavljivanja svega i svacega po medijima.

avatar
Shampi po manjini!
Wednesday, 27.04.2016
15:34

razumem sve to. saki je legenda ali vidi se da ne moze vise covek. najvise se videlo u poslednjem derbiju gde je trebao da dobije crveni vec u prvom poluvremenu.