Božinov: "Partizan mora da se bori do kraja!"

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.12.2015.
09:06
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Valeri Božinov rekao je da njegov klub treba da se bori do kraja, bez obzira na veliki bodovni zaostatak u prvenstvu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je jesenji deo prvenstva završio na četvrtom mestu sa 36 bodova, čak 26 manje od vodeće Zvezde, igraće četvrtfinale Kupa Srbije, dok je u Ligi Evropa eliminisan u grupnoj fazi.

"Partizan treba da se bori do kraja, do poslednjeg kola, nezavisno od toga koliko Crvena zvezda ima više bodova od nas. Tu je i Kup, borićemo se do kraja"
, rekao je Božinov novinarima.

Božinov je kazao da će crno-beli ići na pobedu u svakoj utakmici do kraja sezone.

"Mi smo Partizan, moramo i treba da dobijemo svaku utakmicu. Ko nosi Partizanov dres treba da zna samo jedno, da pobedi, sve drugo nije dobro",
kazao je on.

Božinov se izvinio svima koji vole Partizan zbog poraza od Augsburga, kojim je klub eliminisan iz Evrope.

"Izvinjavam se svim ljudima koji vole Partizan zbog poraza od Augsburga. Svi smo verovali i mislili da ćemo proći, ali nismo uspeli. Izvinjavam se, ne treba, ali se izvinjavam jer znam koliko je Partizan izgubio što neće nastaviti takmičenje u Evropi", kazao je Božinov.

Crno-beli su u sredu posle preokreta pobedili Borac u poslednjoj prvenstvenoj utakmici ove godine.

"Dobro je što smo završili sa pobedom, bilo je teško psihički posle poraza od Augsburga, gde je trebalo da prođemo", naveo je on.

Ovaj napadač iz Bugarske je rekao da je za njega lično loše što sledi dvomesečna pauza, a zbog serije golova u koju je ušao u poslednje vreme.

"To je za mene super, špic sam i tu sam da dajem golove. Počeo sam da dajem golove, a sezona se nažalost završila. Ali, okej, imamo mesec dana pauze da odmorimo i vratimo se čiste glave i dobro da završimo sezonu", rekao je Božinov.

Super liga Srbije nastaviće se krajem februara, kada će Partizan gostovati OFK Beogradu u 23. kolu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MADJIONICAR_SAM
Friday, 18.12.2015
00:52

a zar nije kraj ?

avatar
zbosko982
Thursday, 17.12.2015
14:04

Najbolje bi bilo za Partizan kad bi ti otisao i pojacao klub tvojim odlaskom,jer si ti truo igrac koji od 5 stopostotne sanse das jedan gol.

avatar
PLAYBOY
Thursday, 17.12.2015
16:25
avatar
Black Tooth
Thursday, 17.12.2015
20:13

ma nekada ne da ni jedan a to da je truo ti je na mestu. najgore sto shishu sada nece niko da kupi. mislio je verovatno dace 30 komada pa ce otici negde.