Božinov otvorio dušu: ''Volim Partizan svim srcem, poštujem Srbiju!''

Autor: Beta Beta
sreda 07.12.2016.
20:52
Izvor: Beta

Iskusni napadač crno-belih govorio za ''Partizanov vesnik'' o aktuelnim temama, između ostalog i o ''nekim novim klincima'' koji se nameću u klubu iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Valeri Božinov rekao je da u njegovoj ekipi ima mnogo talentovanih igrača, koji mogu da ostvare dobre rezultate, ali i da klub može da dobro zaradi na njihovim budućim transferima.

"Duci (Dušan Vlahović), Bleki (Nikola Milenković), Đole (Đorđe) Jovanović... sve su to perspektivni, talentovani igači. Ako se sa njima bude radilo kako treba i razmišlja kako treba, klub može mnogo na njima da zaradi.

Da budemo iskreni, i pričamo kako treba, treba da se na transferima zaradi na njima, ali mora pre toga da se radi sa njima.

Oni moraju mnogo da rade, da poštuju nas starije, da budu profesionalci na terenu i van njega. Dobra su to deca, tako ih ja zovem, deca. Nadam se da će za par godina da idu u Evropu. Ja im želim sve najbolje",
rekao je Božinov za internet emisiju "Partizanov vesnik".

Božinov je ove sezone nekoliko puta proslavljao gol iako nije bio strelac, što je i priznao, ali je naglasio da je jedino važno da tim pobedjuje.

"Jesam proslavljao, mislio sam da su moji golovi. Skoči adrenalin posle golova, a nekad i ne razmišljaš o tome šta se dešava. Mislim... jeste bitno da špic daje golove, ali je bitnije da ekipa dobija. Bitno je da nastavimo s rezultatima koje imamo od kad je došao (trener) Marko (Nikolić), sa pobedama i da zadržimo dobru atmosferu u klubu. Kad si Partizan, jedino rešenje je da se dobija. Nije bitno kako se pobeđuje, bitno je da se pobeđuje", rekao je Božinov.

On je do sada ove sezone postigao sedam golova i imao šest asistencija, ali je imao i nekoliko promašaja, kao protiv Vojvodine u Novom Sadu.

"Emotivno sve to doživljavam... pogode me ti promašaji, pogode mnogo. Dobro, više boli kad ne pobedimo a ja propustim šansu. Mnogo mi je bilo žao što Vojvodini nisam dao gol i što nismo iz Novog Sada otišli sa tri boda. Imao sam dve dobre šanse i da sam pogodio, bilo bi drugačije", rekao je napadač crno-belih.

Navijači i poneki mediji često za Božinova govore da je predebeo za fudbalera, ali je on na pregledima dobio pohvale lekara za procenat masti u telu.

"Kad si profesionalac i radiš dobro, moraš prvo da se boriš sa sobom. Ja znam da sve zavisi od mene. Ako si profesionalac i misliš da nešto ne valja, moraš da se boriš s tim i sa svim problemima, moraš da menjaš neke stvari. Hoću da budem u formi, da budem lakši, da se osećam dobro. Ali, danas su mi lekari rekli 'svaka čast' za procenat masti u telu",
rekao je Božinov.

On je nedavno na društvenim mrežama napisao da voli Partizan kao da je ceo život u beogradskom klubu.

"Zavoleo sam Partizan, volim ga svim srcem. Ovo je veliki klub. Srbija je velika zemlja i imam veliko poštovanje prema njoj. Moraš i ti druge da poštuješ kada oni tebe poštuju. Ljudi i navijači Partizana su meni mnogo dali i uvek su me poštovali, uvek su me podržavali kao igrača. Kad je tako, ja ne mogu da ne poštujem druge", rekao je Božinov. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 09.12.2016
23:06

Ovaj Bugarin se sali sa Partizanom i Zabranjenima?Joooj,koliko nisko ste pali!

avatar
Anderton
Thursday, 08.12.2016
12:32

Biću fin. Dakle, odakle je izvučen podatak o 7 golova i 6 asistencija? Voleo bih da vidim tu statistiku. Jedva čekam tebi velikom ljubitelju Partizana i Srbije da vidim leđa.

avatar
Thursday, 08.12.2016
13:12

Pet golova u prvenstvu (Napredak, Vojvodina, Rad, Cukaricki, Mladost Lucani- sve u prvih mesec dana) i dva u Kupu (sunce mu Zarkovo), tacan im je taj podatak za golove, ne znam za ovo drugo.

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 08.12.2016
22:03

Pantić nema pravo da postavlja, da se hvali privatnim klipovima na kanalu na kojem postavlja Partizanove Vesnike, a i u samom Partizanovom Vesniku. Nije ih samo snimao dok su bili u Madridu već i u njihovom privatnom domu u dresovima Reala. Prvi put se može shvatiti kao neka pouka koja treba da se izvuče iz tog njihovog gostovanja Realu ali drugi put slavlje njegove dece gledajući finale LŠ između Reala i Atlektiko Madrida u dresovima Reala nema nikakve veze sa Partizanom.

avatar
Thursday, 08.12.2016
00:30

Opet on preporucuje igrace (slusao sam i gledao ubrzano pa nisam ni cuo to za nase klince) i opet izjavljuje ljubav. Gde se vise gasis?!?!?!

avatar
El_nikolic
Thursday, 08.12.2016
00:25

Bolje ubodi neki zicer nego što nam otvaraš dušu, ko te uopšte doveo tu prevaro jedna.. Navijači se kupuju golovima kao što su to radili Cleo,Dijara.. A ne nekim bezveznim izjavama i otvaranjem duše

avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 07.12.2016
22:58

Posle svakog promašaja i koštanja tima bodova Božinov nas sve više i više voli. Dosadio je svojim izjavama, aktivnostima na društvenim mrežama kao nijedan igrač u istoriji Partizana, ma nijedan mu nije ni blizu u tome. Više ni ne gledam Partizanov Vesnik jer su mi se smučili forsiranjem dva imena: Valeri Božinov i Marko Jevtović, oni su toliko medijski isforsirani da nemam reči. Željko Pantić se toliko bori za ovu okupatorsku upravu da u svojim pojedinim izlaganjima vređa Partizan na sopstvenoj TV u emisiji u kojoj treba navijači Partizana da uživaju, a ne da slušaju besmislena poređenja i zaključke dotičnog koji je slepo zaljubljen u aktuelno rukovodstvo. Čovek je prestao da barata činjenicama i kasni dve godine za mnom, meni je zabranio da pišem komentare na njegovom kanalu, a sada nakon dve godine onoga što sam mu pisao u komentarima ponavlja od reči do reči i to je jedino pozitivno u njegovom izlaganju.

avatar
Anderton
Thursday, 08.12.2016
12:24

Pantić koji snima klipove kako su mu klinci obučeni u dresove Real Madrida? Smešan lik.

avatar
Friday, 09.12.2016
01:04

Upravo zbog tog slikanja i radovanja u njihovom domu, deca su i dobila putovanje u Madrid i to gostovanje kod Reala kao nagradu:-) Znas i sam da se ne radi o klupskoj produkciji, ali slazem se da je jako smesno da se tako i dalje promovise.

avatar
Thursday, 08.12.2016
13:13

Gostovala su ta deca kod Pereza, covek ih je ugostio u ime kluba i bili su u njihovom trening-centru, muzeju, prostorijama itd. Drugo je da li to bas mora da stavlja, ali njegovo je pravo da se hvali:-D:-D

avatar
Red Star
Wednesday, 07.12.2016
22:24

Koje je ovo otvaranje duse po redu :-)