Božinov: "Ne smemo da branimo rezultat!"

Autor: Beta Beta
sreda 29.07.2015.
23:49
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Valerij Božinov rekao je da je njegova ekipa stekla dobar rezultat protiv Steaue (1:1), u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, da ne treba da ga brani u revanšu i da misli da se nije ozbiljnije povredio u Bukureštu

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana i Steaue odigrali su večeras u Bukureštu 1:1, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Večeras je jedna ekipa bila na terenu, dobro smo igrali i pritiskali protivnika. Sve je bilo u redu, trener želi tako da igramo i mi tako igramo. Mislim da je dobar rezultat, ali bilo bi 'top' da smo pobedili sa 2:1 ili 1:0", rekao je Božinov posle utakmice novinarima u Bukureštu.

"Imamo da odigramo još jednu utakmicu, biće teško jer su oni dobra ekipa. U revanšu moramo da igramo kao večeras, treba da igramo fudbal, a ne da branimo 1:1", dodao je on.

Božinov se povredio u 16. minutu i morao je da izađe sa terena.

"Mislim da nije ništa ozbiljno, videćemo posle sutrašnjih pregleda", rekao je bugarski fudbaler.

Golman Partizana Živko Živković rekao je da njegova ekipa ima dobar rezultat i da je bila za nijansu bolja od protivnika.

"Kod njihovog gola sam se okliznuo i lopta je ušla u gol, šta da se radi. Mislim da imamo pozitivan rezultat. U završnici je (Darko) Brašanac imao stopostotnu šansu, ali posle toga su imali i oni. Možda smo bili za nijansu bolji tim, ovo je bila dobra utakmica, ali završeno je tek jedno poluvreme", rekao je on.

"Ostaje nam da u revanšu pred našim navijačima napravimo korak dalje i plasiramo se u narednu rundu. Imamo dobar rezultat", dodao je Živković.

Revanš utakmica Partizana i Steaue igraće se 5. avgusta u Beogradu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça el honor
Thursday, 30.07.2015
01:51

Nadam se da ce Bozinov biti spreman za revans. Saponja se trudio,mnogo je trcao,vrsio presing ali fali iskustva,nije mu bilo lako sa odbranom Steaue.

avatar
Makaveli
Thursday, 30.07.2015
00:36

Upravo tako, ne treba braniti gol u gostima vec napasti.