Božinov: "Morao sam u Partizan po trofej"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.05.2016.
11:46
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac Valeri Božinov u sredu je osvojio prvi trofej u karijeri iako je u prošlosti branio boje vrhunskih klubova kakvi su Juventus i Mančester Siti.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bugarski napadač Valeri Božinov branio je boje Fiorentine, Juventusa, Mančester Sitija, Parme i Sportinga, ali je prvi trofej u karijeri osvojio tek u 30. godini braneći boje Partizana.

Prvi strelac crno-belih nije imao tu sreću da postigne gol u finalu nacionalnog Kupa što Partizan nije sputalo da u Gornjem Milanovcu savlada Javor Matis i stigne do trofeja.

"Ovo je moj prvi trofej u karijeri. Hvala saigračima što su mi omogućili da podignem pehar Kupa Srbije. Igrao sam u velikim klubovima u inostranstvu, ali izgleda da sam morao da dođem u Partizan i Srbiju da bih osvojio prvi pehar", rekao je Božinov.

Momak koji je za reprezentaciju Bugarske odigrao 43 utakmice juče je na svom "Instagram" profilu proslavio individualni i klupski uspeh fotografijom iz svlačionice.

Sliku proslave trofeja mogli ste da pogledate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Thursday, 12.05.2016
14:58

Njegova izjava sve govori. Ovo je jasan dokaza kakav je to igrac i u kakvoj situaciji su bili ti klubovi, u vreme kada je on tamo igrao. Ovo je poruka svim grobarima koji su govorili kako je on neka sila, igrao u Juveu, Sitiju itd. hahah :)

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 12.05.2016
13:01

Ne znam zbog cega su svi iznenadjeni sto je ovo njemu prvi trofej kada je igrao u Juveu kada je bio u Seriji B,a Parma,Fiorentina i City su u periodu kada je on tamo igrao zavrsavali izmedju 8. i 12. mesta.Valjda ce nakon osvajanja trofeja imati vecu zelju da ode jer je i sinoc pokazao da njega ne moze da se racuna kad je u pitanju neki vazan mec.

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 12.05.2016
15:55

tako je brate!

avatar
Friday, 13.05.2016
08:14

Pitao sam i dobio ovakvo objašnjenje:nDošlo bi do pomeranja na listi učesnika zbog različitog položaja,plasmana Sevilje u njenoj ligi u odnosu na Liverpul u Premier ligi.nPlus jedno pomeranje izaziva i dodatna pomeranja da bi se ponovo dobio paran broj ekipa u svakom kolu.nU svakom slučaju nam pomaže pobeda Sevilje.