Božinov i Fabrisio: "Nema lakih rivala!"

Autor: Miloš Marković
utorak 23.06.2015.
10:10
Izvor: Sportske.net

Jasnu poruku su poslala dva nova pojačanja Partizana u svom komentaru na žreb za Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan će kao prvu prepreku ka Ligi šampiona morati da preskoči gruzijski Dila Gori.

U svojim ocenama na protivnika, iz crno-belog tabora dopiru obazrive poruke, tako su se oglasili i Valeri Božinov i Fabrisio Silva Dornelas.

"Imamo respekt prema rivalu i znamo da će dabude teško. Moramo da igramo dobro, damo sve od sebe. Moramo da pružimo sto posto, idemo na pobedu i kod kuće i u gostima. To je naš cilj, u narednoj sezoni želimo da osvajamo trofeje i plasiramo se u Ligu šampiona.", jasan je bugarski napadač.

Još jedan novajlija, Brazilac Fabrisio, isto razmišlja.

"Nema lakih protivnika, moramo pažljivo dau đemo u meč i damo svoj maksimum kako bismo obezbedili cilj, pobedu i prolaz dalje.",
istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AcoP.F.C
Tuesday, 23.06.2015
10:51

Do lige sampiona mozemo doci na jedan nacin a to je dovesti:Abubakara,Markinjosa,Medojevica.Ako dpovedemo smiljanica,scepu i ostalu kompaniju ni od le nema nista a za ls da ne pricam.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 23.06.2015
13:49

Trebaju nam i levi bek i zamena za A. Zivkovica ako ode na pocetku prelaznog roka. Ako ode Bandalovski, onda i jedan domaci igrac na beku da odmenjuje Vulicevica onda kada to bude potrebno- ili to ili neko iz naseg podmlatka tu da bude lansiran, mozda je i to resenje.