Božinov: ''Hvala ti, Srbijo!''

Autor: Darko Mitrović
subota 30.04.2016.
18:36
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Napadač Partizana zadovoljan je odnosom koji prema njemu imaju ovdašnji ljubitelji fudbala i kompletna javnost. Za razliku od onih u njegovoj domovini...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je neretko na meti kritika, pre svega zbog neefikasnosti u velikim utakmicama, ali i kilaže, o čemu je nedavno govorio i trener crno-belih Ivan Tomić, Valeri Božinov je zadovoljan svojim dosadašnjim boravkom, pa i učinkom od dolaska u Partizan prošlog leta.

Najbolji je strelac ekipe sa do sada 16 postignutih golova u domaćem šampionatu, a ukoliko do kraja sezone osvoji i svoj prvi trofej u karijeri, boravak u Partizanu ostaće mu definitivno u najlepšoj uspomeni.

A da je to tako, Božinov je potvrdio i u intervjuu za ''Informer'', gde je zahvalio javnosti u Srbiji što se prema njemu odnosi na korektan način.

''Zahvalan sam Srbima na odnosu koji imaju prema meni. Ovde me gledaju kao fudbalera Partizana, a ne kao bugarsku glupost.

U Bugarskoj svašta loše pričaju o meni. Ipak, to su Bugari, ne mogu da promenim njihov mentalitet, ali bih promenio da mogu. Oni su ljubomorni na mene'',
ističe Božinov.

On je tom prilikom govorio i o svojoj porodici, privrženosti deci, a sin Valerko mogao bi da krene njegovim stopama.

''Daj bože da moj Valerko bude bolji od mene. Igra napadača, kao ja. Ima samo osam godina, a već gleda utakmice Lige šampiona, Ligu Evrope, englesku i špansku ligu.

Nisam ja ćale koji ga gura i pritiska da igra fudbal. To je njegova želja. Ja mogu da mu pokažem kako bi i šta trebalo da radi'',
naglasio je Božinov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Saturday, 30.04.2016
20:26

Mislim da je jedino -jedan čovek- dao više izjava u Srbiji od Božinova, imam utisak da će iz neko od vaskršnjih jajeta da izađe.

avatar
Marko Petrovic
Saturday, 30.04.2016
18:49

Koliko je samo ovaj čovek dao izjava ove sezone...I ovo za Bugare ponavlja već ko zna koji put, ne znam ko je tu ljubomoran