Božinov bez dogovora sa Švajcarcima, Kinezi ušli trku

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.01.2017.
09:30
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac Valeri Božinov vratio se u nedelju iz Švajcarske neobavljena posla nakon čega bi mogao da se okrene novoj opciji koja mu stoji na raspolaganju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan i Valeri Božinov rastaće se do kraja zimskog prelaznog roka i to je jedina stvar o kojoj se može sa sigurnošću govoriti kada je bugarski internacionalac u pitanju.

Napadač vicešampiona Srbije vratio se u nedelju iz Švajcarske pošto nije uspeo da dogovori saradnju sa Cirihom, prvoplasiranom ekipom tamošnje druge lige.

Još uvek nije poznato da li neobavljen posao znači i kraj priče sa Cirihom ili ima još prostora za pregovore, ali je sigurno da Božinov ima još primamljivih ponuda od kojih su najunosnije one sa "Dalekog istoka".

Za usluge Valerija Božinova zainteresovano je više kineskih klubova, a jedan od njih je i Peking Enterprajzes koji je donedavno sa klupe predvodio Aleksandar Stanojević.

Upravo je to klub koji je "sapleo" Partizan u nastojanjima da angažuje Nikolu Vujadinovića jer iskusni štoper nije dobio "čiste papire" već je kao pozajmljen igrač prešao u Osasunu.

Podsećamo da je Valeri Božinov meta turskog Trabzona koji nije uspeo da angažuje Emanuela Adebajora, pa ostaje da vidimo koja će strana sveta i finansijska ponuda privući bugarskog golgetera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Monday, 30.01.2017
14:32

Naravno da je propao transfer.On posle Partizana moze samo u penziju.Onaj ko ga je doveo u Partizan treba da odgovoara!