Božinov: "Ako ne nađem novi klub..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.01.2017.
12:35
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac iz redova Partizana progovorio kakvi su mu planovi ukoliko ne pronađe novi angažman do kraja prelaznog roka.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan odlučan je u nameri da do kraja zimskog prelaznog roka proda Valerija Božinova i šest meseci pre isteka ugovora zaradi barem nešto na iskusnom napadaču.

Bugarski internacionalac ima ponude različitih klubova ali tvrdi da još uvek nije dogovorio ništa i da su mnoge spekulacije netačne.

"Postoje neke naznake oko transfera, ali ništa još nije gotovo, zato ne želim ništa da pričam o tome. Pojavljuju se u medijima razni klubovi, koji su mi kao poslali ponudu, ali mnogo toga nije istinito" kazao je Božinov za bugarske medije.

Zimska transfer pijaca u najvećem delu evropskih zemalja traje do 31. januara što znači da Božinov ima još malo vremena da prelomi ukoliko zaista postoje ponude Gabale i Trabzonspora.

"Videćemo šta će se desiti, malo je dana ostalo do kraja prelaznog roka. Ako ne nađem novi klub, pridružiću se saigračima na pripremama Partizana na Kipru. Imam ugovor do kraja sezone, odličan odnos sa trenerom Nikolićem i neće mi biti prvi put da se borim za mesto u timu" poručio je Božinov.

Pored pomenutih klubova iz Turske i Azerbejdžana prethodnih dana se govorilo o interesovanju Ciriha i klubova iz Kine, a radi se o zemljama u kojima će prelazni rok potrajati još neko vreme.

Podsećamo da je Valeri Božinov na svom "Instagramu" nedavno postavio fotografiju sa Markom Nikolićem uz poruku kojom se praktično oprostio od crno-belih, ali posle najnovijih dešavanja ne treba isključiti mogućnost da Bugarin ostane u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke