"Bože Pravde" zagrmelo u Elbasanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.10.2015.
18:19
Izvor: Sportske.net

Verujemo da od zaglušujuće buke koju će albanski navijači napraviti na "Elbasan Areni" večeras nećemo čuti himnu "Bože Pravde" ali su se njeni taktovi jasno i glasno čuli nekoliko sati pre početka meča.

gazetaexpress.com
gazetaexpress.com

Povezane vesti

Čitava Albanija nalazi se na nogama jer je do početka "istorijske utakmice" sa Srbijom ostalo manje od tri časa.

Euforija koja trese Albance biće prenesena na tribine "Elbasan Arene" pa nema sumnje da će srpskim fudbalerima biti izuzetno teško da se u "albanskom grotlu" fokusiraju na fudbal.

Nekoliko nedelja pre današnje utakmice bilo je najava da bi albanska strana mogla da napravi "diverziju" i pusti pogrešnu himnu kako bi Srbi dodatno bili isprovocirani.

Sudeći prema kadrovima koji su zabeleženi tokom popodneva na "Elbasan Areni", organizator utakmice neće rizikovati jer bi intoniranjem pogrešne himne mogao da se zameri UEFA.

Pre početka večerašnje utakmice biće intonirana himna "Bože Pravde" čiji su taktovi tokom popodneva odjekivali "Elbasan Arenom", samo što sumnjamo da ćemo i večeras ovako glasno moći da čujemo jedan od naših nacionalnih simbola.

Било је најава да ће Албанцинаправити "случајан" пех са српском химном!Како сада ствари стоје,изгледа да ће се на "Елбасан Арени"ипак интонирати Боже Правде!

Posted by Супер Лига on четвртак 8. октобар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke