Bosančićev transfer zavisi od "Delija"?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.07.2014.
16:17
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana Miloš Bosančić raskinuo je ugovor sa Gjongnamom na svoju štetu samo da bi mogao što pre da realizuje transfer u Zvezdu ali se sada susreće sa problemom da Uprava okleva zbog stava navijača.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u utorak na drugi deo priprema za novu sezonu a ni pre polaska za Terme Čatež Nenad Lalatović nije dobio nijedno od četiri pojačanja koliko je zahtevao od Uprave.

Miloš Bosančić stavio se na raspolaganje klubu iz Ljutice Bogdana od trenutka kada je na svoju štetu raskinuo ugovor sa Gjongnamom ali za sada niko iz Zvezde ne nalazi za shodno da ga pozove i obavesti o tome da li je posao propao ili će biti realizovan.

Razlog za takvo ponašanje vodećih ljudi u klubu je posve bizaran - protivljenje dela navijača koji ne žele Bosančića u klubu zbog toga što je nosio dres Partizana.

"Malo sam zbunjen zbog cele situacije, jer sam zbog prelaska u Crvenu zvezdu na svoju štetu raskinuo ugovor u Južnoj Koreji, svesno odustao od zagarantovane sume do kraja ugovora, potom su se pojavile i neke ponude iz Evrope i sve sam ih odbio, jer nisam računao da će stvar otići u ovom smeru. Nadam se da nije kasno i da će sve biti u redu, jer je to moja velika želja, da igram u Zvezdi" poručio je u razgovoru za "Mondo" Miloš Bosančić.

Ofanzivni vezista trenutno se nalazi u Rumi gde individualno radi na održavanju fizičke spreme i čeka na poziv nekoga iz Ljutice Bogdana.

Ono što je izvesno jeste da će Bosančić 9. avgusta doći na "Marakanu" na duel sa Radničkim iz Niša a očigledno je da samo od navijača zavisi da li će im praviti društvo na tribinama ili će se u crveno-belom dresu boriti za prve bodove Zvezde u novoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke