Bosančić 'pakuje kofere'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.04.2015.
13:10
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljan statusom koji ima u ekipi Nenada Lalatovića vezni fudbaler Miloš Bosančić rešio je da na kraju sezone spakuje kofere i napusti redove Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nalazi se u trci sa vremenom kada je borba za evropsku licencu u pitanju a ukoliko sve bude teklo po planu dogovor je da po završetku sezone bude obavljena dopunska selekcija među igračima.

Već sada je poznato da će na kraju sezone klub napustiti Darko Lazović koji ima predugovor sa Đenovom i sve su prilike da karijeru nastavlja na "Marasiju".

Pored brzonogog Čačanina klub bi mogli da napuste neki od mlađih igrača za koje postoje interesovanja i na kojima bi Zvezda mogla dobro da zaradi, ali postoje i oni koji su spremni za sporazumni raskid saradnje.

Kako prenosi dnevni list "Sport", vezni fudbaler Miloš Bosančić (26) nije zadovoljan statusom koji ima u timu i spreman je da na kraju sezone napusti klub uz sporazumni raskid ugovora.


Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije priključio se Crvenoj zvezdi prethodnog leta nakon višenedeljne sage tokom koje je trajala neizvesnost da li će Bosančić ostvariti san i zaigrati za prvi tim kluba u kojem je ponikao.

Tokom sezone na izmaku Zvezdin vezista je proveo svega 996 minuta na terenu a upisao je ukupno 18 nastupa. Deset puta je Bosančić bio u startnoj postavi Crvene zvezde a za sve vreme provedeno na terenu nije uspeo da postigne gol u crveno-belom dresu.

Posle svega čini se da će Bosančićeva i Zvezdina "ljubav" kratko trajati pošto se očekuje da na kraju sezone vezni fudbaler zatraži i dobije sporazimni raskid ugovora u klubu iz Ljutice Bogdana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 29.04.2015
21:22

Jos jedan igrac poput Planica koji je na Lalatovicevu inicijativu doveden a onda je dobio status kvo... Gomilanje igraca, a kasnije razlaz, tuga.

avatar
Grobari Kanada
Wednesday, 29.04.2015
14:15

ceka te Donji Srem! mada mislim da bi Cuki dobro dosao za evropske utakmice

avatar
jv
Wednesday, 29.04.2015
14:14

Bosancicu ostani! nLalatovicu odlazi!

avatar
leskovac
Wednesday, 29.04.2015
13:57

Ja bih se od leta zahvalio Bosancicu,Andjelkovicu,Cvetkovicu,Gavricu,Vukanu i dao im slobodne papire.Ti igraci su za nasu drugu-trecu ligu oni su ispod svakog nivoa. Uz prodaju Lazica,Tenka,Petkovica i odlazak Lazovica treba se napravidi dobra selekcija igraca. Od leta na lageru od slobodnih igraca,a koje mozemo da dovedemo su Olmaru,Milenkovic (koji igra u Slovanu i 2 puta proglasen za najboljeg igraca lige) + igraci iz omladinske sk. Po pravilu naredna postava za leto bi trebalo da izgleda ovako Rajkovic-Lukovic-Jovanovic-Pavicevic-desni bek pojacanje-Grujic-Ristic-Stojanovic-Milenkovic-Olmaru-Jovic uz njih da pridodamo Olrandica,Zivkovica,Stojanovica,Avramovskog,Mijailovica

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 29.04.2015
14:36

Petkovic ne ide sigurno ove godine,i Vukan takodje,kad dobije vise sansi videces kakav je igrac

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 29.04.2015
19:55

Zbog ovakvih rabota kao sto ti predlazes daj im slobodne papire a oni posle tuze klub jer im se duguje za plate, tvoj blizanac je tu gde jeste... da je to privatni klub ne bi mogao nijedan igrac da ode za dz, vec bi morao da se proda a ako nece ili pravi probleme, ostaviti ga da do kraja odradi ugovor tj da greje klupu i tribine...

avatar
Milos023
Wednesday, 29.04.2015
15:45

Vukan je dobio i vise sansi nego sto je trebao....A ti leskovac pre nego sto nesto napises prvo nauci tacna prezimena igraca,nije Olmaru nego Oumaru i nije Milenkovic nego Milinkovic....

avatar
Grof of PalmaCity
Wednesday, 29.04.2015
15:38

Pa ja mislim da je Vukan igrac koji je u istoriji Zvezde dobijao najvise sansi.... i nijednu nije iskoristio!!!! Andjelkovic????? Ko ce da poveruje da je on bolji od Nikole Mijailovica..... Dzoni je velika Terzina greska.... mada niko ne zna koja je pozadina sukoba...???