Bosančić: "Nepotrebna priča o penalima"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.09.2014.
23:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Miloš Bosančić brzo će želeti da zaboravi takmičarski debi u crveno-belom dresu koji je završen remijem u Kruševcu sa ekipom Napretka.

Beta/FKCrvenazvezda/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nezadovoljni se vraćaju iz Kruševca gde su ostali kratkih rukava i osvojili samo jedan bod.

Duel pod Bagdalom bio je prilika da u crveno-belom (sivom) dresu debituje Miloš Bosančić koji je tokom leta stigao u Crvenu zvezdu iz Južne Koreje.

Posle remija sa Napretkom, bivši fudbaler Partizana poručio je da nije zadovoljan rezultatom i svojim debijem kao i da je izlišno govoriti o tome da li je sudija pogrešio što nije dosudio penale za goste.

"Nisam zadovoljan rezultatom, kao ni svojim debijem. Mislim da je sad nepotrebno govoriti o tome da li je bio jedanaesterac ili ne, jer smatram da smo morali ranije da postignemo gol i da mnogo bolje odigramo" rekao je Bosančić.

Vezni fudbaler u igru je ušao u 55. minutu igre a u završnici susreta pogodio je prečku iz slobodnog udarca.

"Pred kraj susreta sam imao priliku iz slobodnog udarca, ali nažalost sam pogodio prečku i lopta nije ušla u gol. Tek je završeno peto kolo, prvenstvo je dugo, ima još mnogo da se igra i nastavljamo borbu za titulu" zaključio je Bosančić.

Fudbaleri Crvene zvezde posle pet odigranih utakmica imaju 13 osvojenih bodova i nalaze se na drugoj poziciji na tabeli JSL.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke