Bosančić: ''Neću da govorim loše o Partizanu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.07.2014.
21:29
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi fudbaler Crvene zvezde Miloš Bosančić još uvek ne može da pobegne od priča o njegovoj proslosti u dresu Partizana. Ipak, dan posle potpisivanja ugovora sa Zvezdom, uverava da mu je najvažnije da je sada tamo gde mu je srce oduvek želelo da bude.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedno od najvećih pojačanja ovoga leta Crvena zvezda je dobila u Milošu Bosančiću, iskusnom vezisti, odličnom fudbaleru, a uz to i velikom zvezdašu.

Do pre par dana bio je samo veliki navijač kluba sa Marakane, a sada konačno ima priliku da se i dokaže u crveno-belom dresu.

Novim saigračima se već priključio na pripremama u Sloveniji, a novinarima je još jednom potvrdio da mu novac nije bio bitan kad je odlučio da ovog leta dođe na Marakanu.

''Odrekao sam se dosta novca. Rešio sam da dođem ovde i nijednog momenta nisam pomislio - a šta ako bude loše? Ne želim da razmišljam na taj način jer upravo tako i krene kako ne treba. Došao sam da igram, da pokažem ko sam i koliko vredim'', poručio je Bosančić, a prenose ''Novosti''.

Mnogi ga i dalje pitaju o Partizanu, verovatno pokušavajući da od njega dobiju neku izjavu koja se ne bi svidela navijačima crno-belih, ali Bosančić tvrdi da o bivšem klubu ne misli ništa loše.

''Nikada nisam pričao loše o Partizanu, niti ću to činiti, jer sam tamo proveo osam godina. Ali, to je prošlost, to želim da zaboravim, a sada sam ispunio san dolaskom u Zvezdu. Okrenut sam samo tome da što bolje igram, da dajem golove i budem srećan ovde. Zvezdaš sam od malih nogu'', izjavio je Bosančić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke