Bosančić: "Mijailović laže!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.01.2015.
16:20
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde Miloš Bosančić kratko je odgovorio na optužbe Nikole Mijailovića i dodao da je čitav slučaj argiviran od strane kluba kako i treba da bude.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana a sada član Crvene zvezde Miloš Bosančić odgovorio je tokom popodneva na optužbe koje je u dnevnim novinama "Kurir" na njegov račun izrekao Nikola Mijailović.

Suspendovani defanzivac Crvene zvezde rekao je da je kažnjen zato što "Milošu Bosančiću" nije dozvolio da kopačke briše Zvezdinim dresom.

"Na ovaj način ne želim da dajem negativne izjave, već samo da kažem istinu. Posebno napominjem, nije bilo nikakvog sukoba, sve se svelo na prepirku koja se svuda dešava. Nisam mogao da prihvatim da neko Zvezdinim dresom i grbom briše kopačke. Taj dres je svetinja" rekao je Mijailović.

Na takve izjave danas je reagovao prozvani Miloš Bosančić koji se nalazi sa ostatkom ekipe u Sloveniji.

"Mijailović laže. Zna on dobro šta se dogodilo, kao i zbog čega je suspendovan. A, ja samo nisam hteo, a neću ni sada da javno polemišem sa njim i provlačim to kroz medije. Ceo slučaj je dobio epilog u klubu, tamo gde se to i rešava u civilizovanom svetu" rekao je Bosančić za "Novosti".

Iako smo u istom danu čuli obe strane priče jedina istina je ta da Zvezda kao veliki klub nikada nije smela da dozvoli sebi ovako nešto ali sve valjda ide u paketu sa situacijom u kojoj se nekadašnji šampion Evrope trenutno nalazi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke