Bosančić izazvao nesuglasice u Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.04.2015.
13:23
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je došlo do nesuglasica između Miloša Bosančića i trenera Lalatovića, Bosančić je nezadovoljan jer više vremena provodi na klupi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvenoj Zvezdi ide dobro u prolećnom delu sezone, sada su samo na dva boda zaostatka u odnosu na Partizan, a trener Lalatović dosta lakše diše u ovom trenutku.

Ipak, sledi gostovanje u Novom Pazaru, jedno od najnezgodnijih u ligi. Ono što bi trebalo da zabrine navijače Crvene Zvezde pred ovo gostovanje jesu nesuglasice unutar tima, prvenstveno se misli na Miloša Bosančića koji je nezadovoljan svojim statusom.

"Ne znam koji su razlozi što uglavnom sedim na klupi i čekam. Očekivao sam veću minutažu na proleće, a osećam se odlično i spremno da se borim. Lično, smatram da mogu da budem vođa tima. Ne želim da remetim atmosferu, ali mi je jasno da nisu u pitanju fudbalski razlozi.", rekao je Miloš Bosančić medijima u Beogradu, uz konstataciju da nije razgovarao sa trenerom Nenadom Lalatovićem.

Oglasio se i trener Crvene Zvezde povodom ovog slučaja, očigledno ljut na svog igrača zbog ovakve izjave.

Ipak, kaže da ekipu nije poremetila ova izjava i da su spremni da daju sve od sebe u predstojećem meču protiv Novog Pazara.

"Bosančić je dobar momak, trebalo je da popriča sa mnom da mu objasnim šta je Crvena zvezda. Vrata moje kancelarije su uvek otvorena za svakoga i nije trebalo da daje izjave i izlazi u medije s tim jer to nije za novine", rekao je Lalatović.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke