Borjane, ovo ti ne bi ponudio ni Florentino Perez!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.05.2015.
11:03
Izvor: Sportske.net

Golman niškog Radničkog Milan Borjan dospeo je u žižu interesovanja nakon sjajne polusezone u klubu sa "Čaira". Nišlije svim silama pokušavaju da ga zadrže o čemu svedoči i ponuda koju Srbin sa kanadskim pasošem neće dobiti nigde drugo.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Radnički iz Niša napravio je fantastičan potez kada je prethodne zime angažovao reprezentativca Kanade Milana Borjana.

Bivši golman Rada dokazao je zašto je tokom jeseni branio na "Enfildu" u meču Lige šampiona između Liverpula i Ludogoreca, a šest primljenih golova na 15 utakmica potvrda su klase koja nije tako česta u Jelen Superligi.

Po završetku sezone došlo je vreme da se razmišlja o promeni sredine iako bi čelnici Radničkog svim srcem da zadrže fantastičnog čuvara mreže. Prvu konkretnu ponudu na adresu Milana Borjana poslao je ekonom Radničkog iz Niša, popularni Brada.

"Dao sam mu porodičnu ponudu, više od toga ne mogu da učinim za Radnički, ali takvi majstori fudbala se ne mogu kontrolisati tako lako! Šta god bude odlučio i gde god bude otišao, Niš posle Pante takvo golmansko čudo nije video do njega. Želim mu svaku sreću i uspeh u karijeri i privatnom životu" rekao je 'Brada' za portal "realsanisave.com".

Pod porodičnom ponudom podrazumeva se ćerkina ruka i stan u Nišu kako bi Milan Borjan zauvek ostao vezan za grad na Nišavi.

Iako nismo sigurni da će sjajni golman prihvatiti ponudu, ubeđeni smo da ovakvu ponudu ne bi dobio ni od Florentina Pereza ali šta se drugo moglo očekivati od Nišlija koji su poznati po velikodušnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Kralj
Thursday, 28.05.2015
13:08

Dobar golman samo ne znam kakva je Bradi cerka..

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 28.05.2015
12:02

Brada,imas me na raspolaganju,nisam mozda dobar golman,al ces imati barem zeta :D

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 28.05.2015
11:31

Borjane ostani...:)

avatar
El Capitan
Thursday, 28.05.2015
11:21

Ne podcijenjujte Pereza, on daje i šakom i kapom.