Borjan: "Stative su me spasile"; Boaći: "Možemo da se suočimo sa svakom ekipom"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.09.2017.
22:12
Izvor: Sportske.net

Svoje utiske o utakmici u Kelnu, koja je okočana velikom pobedom Crvene Zvezde, dali su Milan Borjan, Ričmond Boaći i Slavoljub Srnić.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je slavila na gostovanju u Kelnu, izborili su izabranici Vladana Milojevića tri vredna boda, a velike zasluge za trijumf od 0:1 u Kelnu idu i na račun golmana "crveno-belih" Milana Borjana.

On je uprkos tome što je do skora bio van stroja zbog povrede večeras stao među stative i pružio još jednu blistavu partiju, posebno u finišu utakmice u kojem je Keln na sve načine pokušavao da poravna rezultat.

"Kako nije, posle toliko godina, čekalo se da se Keln pobedi i na kraju se pobedio. Mislim da smo pokazali karakter, što je najbitnije i izašli sa tri boda što je mnogo bitno za nas", izjavio je Borjan.

Golman Crvene Zvezde večars je bio na velikim iskušenjima, njegov mreža je na kraju ipak ostala netaknuta, a i sam je priznao da je u par navrata imao sreće.

"Stative su me spasile večeras, ali cela ekipa je odbrambeno odigrala odlično, trebalo je utakmicu da rešimo već u prvom poluvremenu, ali eto rešili smo tim jednim pogotkom, trebalo je više da bude, ali hvala bogu izašli smo sa tom pobedom, i želeo bih da je posvetim svim navijačima koji su došli ovde da nas podrže", dodao je Borjan.

Milan Borjan

Srpskim novinarima u Kelnu, među kojima je bio i naš reporter, obratio se i junak susreta na "Rajn Enerdži" stadionu, Ričmond Boaći.

"Zahvaljujem se Bogu, porodici, zahvaljujem se ovoj divnoj grupi, mojim saigračima, svom osoblju, kao i navijačima, bez kojih smo niko", izjavio je Boaći.

Reprezentativac Gane je večeras još jednom dokazao klasu, postigao je fantastičan gol u prvom poluvremenu, za koji se ispostavilo da je vredan tri boda.

"Veoma važna pobeda za nas i veoma smo srećni. Ovo će nam podići moral pred narednu utakmicu, koju igramo protiv Arsenala i mislim da sa ovakvom disciplinom i odlučnošću možemo da se suočimo sa svakom ekipom", dodao je sjajni strelac.

boaci donald zvezda

Još jedan odličan meč u dresu Crvene Zvezde odigrao je i Slavoljub Srnić.

"Čestitao bih saigračima, stvarno smo odigrali prefektnu utakmicu, prvo poluvreme pogotvo. Video se timski rad, tako da sam presrećan i ovo nam mnogo znači za dalji tok takmičenja", rekao je Slavoljub Srnić.

"Crveno-beli" su sada drugi u grupi H, a u narednom kolu grupne faze Lige Evrope na "Rajku Mitiću" dočekuju prvoplasirani Arsenal.

"Da, drugi smo na tabeli, sada nam dolazi Arsenal, ali do Arsenala ima još dosta utakmica. Moramo da se okrenemo prvenstvu i narednoj utakmici protiv Kruševca. To je takođe vrlo bitna utakmica, kao i protiv Arsenala, pričaćemo kad dođe vreme o njima", dodao je Srnić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Friday, 29.09.2017
09:54

Pitanje za sportske-zašto se 99% mojih komentara na svim vestima ne objavljuju,molim odgovor.Unapred hvala.