Borjan čestita, Grbić 'grmi' na sudije!

Autor: Beta Beta
subota 28.02.2015.
20:26
Izvor: Beta

Sporna situacija iz 72. minuta duela u Humskoj očekivano je izazvala oprečne rekcije igrača dva tima. Golman gostiju tvrdi da su sudije odradile odličan posao a strelac poništenog gola grmi na arbitre.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Golman Radničkog iz Niša Milan Borjan rekao je da je njegova ekipa odigrala odlično današnju utakmicu protiv Partizana i ocenio da su sudije dobro obavile posao.

"Odigrali smo odlično utakmicu, pre svega borbeno u odbrani. Već dva kola nismo primili gol i ostaje nam da počnemo da postižemo golove. Kada je reč o borbi za opstanak biće važno šta ćemo da uradimo protiv ekipa našeg ranga", rekao je Borjan.

Radnički je danas u Beogradu odigrao bez golova protiv Partizana, u utakmici 17. kola Superlige Srbije. Partizanu je u 72. minutu poništen gol Petra Grbića zbog ofsajda.

"U tom trenutku sam mislio da je gol, jer nisam ni gledao u prvacu sudija, koje su danas obavila odličan posao", rekao je Borjan.

Krilni fudbaler Partizana Petar Grbić ocenio je da je njegova ekipa oštećena u pomenutoj situaciji.

"Neverovatno je da je utakmica produžena samo pet minuta, kada je bilo svih šest izmena, a njihov povređeni igrač ležao je na terenu šest-sedam minuta pre nego što je izašao. Poništen nam je čist gol pošto sam video dvojicu igrača na gol liniji. Kada se završila utakmica rekli su mi da gol nije bio sporan", rekao je Grbić.

"Nadam se da se neće ponavljati stvari iz prošle sezone, nema potrebe da to obrazlažem, svi koji prate srpski fudbal znaju na šta mislim", dodao je Grbić.

Posle 17 kola Partizan je prvi na tabeli sa 40 bodova, prvi pratilac Čukarički ima 34 boda, a aktuelni šampion Crvena zvezda 33 i meč manje. Zvezda sutra od 15 časova igra u Jagodini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke