Bordo zaintrigirao Vuleta - Hoće li Zvezda popustiti?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.01.2016.
21:14
Izvor: Sportske.net

Priča oko transfera Vukašina Jovanovića u Bordo u sredu je dobila novu epizodu nakon što je sportski direktor Crvene zvezde nagovestio da bi mladi štoper ipak mogao da završi u Francuskoj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Generalni direktor i trener Crvene zvezde saopštili su u ponedeljak da Vukašin Jovanović neće napustiti stadion "Rajko Mitić" uprkos unosnoj ponudi Bordoa, ali je priča oko mogućeg transfera u sredu vraćena na početak.

"Žirondinci" su odlučni u nameri da angažuju mladog reprezentativca Srbije pa su na adresu Crvene zvezde poslali ponudu tešku 2.5 miliona evra u koju je uključeno i 20% od sledeće prodaje.

"Ponuda je izuzetna, ali je naša situacija specifična, još nismo doveli štopera i ne smemo da rizikujemo. Zasada, Jovanović će na pripreme u Sloveniju, a šta će biti narednih dana videćemo" zagonetan je sportski direktor Blažo Raosavljević.

Da u Ljutice Bogdana razmatraju mogućnost prodaje Vukašina Jovanovića ukazuje u uzjava mladog fudbalera koji ističe da ni sam ne zna šta ga čeka u danima koji slede.

"Da li ću u četvrtak u 9 u klupski autobus za Kopar ili ću u bus za aerodrom 'Nikola Tesla', pa u Francusku, zaista ne bih mogao da tvrdim" kaže za "Novosti" Jovanović.

Momak koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije prethodnog leta osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu ne krije da je ponuda Bordoa jako primamljiva.

"Bordo je veliki klub, ne nudi samo novac već kompletnu sportsku priču koja mi se dopala. Sve sam prepustio menadžeru i klubu, pa ćemo videti" konstatuje Vukašin Jovanović.

Crveno-beli su u problemu jer još uvek nije angažovan štoper i ukoliko se u skorije vreme pronađe rešenje na toj poziciji nije isključeno da Zvezda prihvati ponudu Bordoa i odrekne se Vukašina Jovanovića zarad odlične zarade.

Vukašin Jovanović je u dresu Crvene zvezde u dosadašnjem toku sezone odigrao 22 utakmice i postigao dva gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 14.01.2016
10:08

Neka uplate 5 miliona +20% od transfera i mogu da ga vode.

avatar
Armondo Selim
Thursday, 14.01.2016
00:13

KOLIKA JE TA PONUDA DALI NEKO ZNA

avatar
ManchesterUnited
Thursday, 14.01.2016
09:21

2.5 miliona plus 20% od naredne prodaje.

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
09:31

Dva i po miliona evra i 20 procenata od sledece prodaje, pise ti gore.

avatar
Делија_момак
Wednesday, 13.01.2016
23:44

Не смемо га сада пустити! Вуле мора да остане док не освојимо титулу. Реално, титула је већ освојена али треба сачекати још мало док то не буде званично! Никако га продавати сада у јануару. У јуну ће то већ или бити готова ствар или у оптицају. Нигде он не мора да жури. Уколико настави са одличним партијама, цена му може само скочити као и Груји.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 13.01.2016
22:56

Nisu trebali prekidati saradnju sa Mbodjijem ako su mislili prodavati Vuleta.nStopera ima kamara u Zvezdi al ne i kvalitetni. Vule jest potencijal ali nije nezamenjiv niti neki vrhunski stoper da ga nebi sad mogli prodati. Sa ovim kadrom sto imamo mozemo izgurati ovaj dio sezone sto je ostao i netreba zuriti sa stoperom osim ako se ne nadje neko dobro resenje.

avatar
Dropkick Murphys
Thursday, 14.01.2016
00:55

Nije stvar u tome,mozemo li,ili ne,izgurati sezonu do kraja i uzeti titulu,to se podrazumeva i to je resena stvar,bice vrlo brzo i matematicki osigurana titula....Stvar je u tome da se pravi tim koji ce se tokom proleca uigravati za LS.......Pogotovo je bitno da imamo resene stopere i da njih uigravamo..Ne smemo dozvoliti da dodje leto,i da na pragu kvalifikacija za LS mi krecemo da pravimo tim...Tim za LS mora da bude napravljen sada,u januaru,i da se uigrava tokom sezone.......Ako imaju resenje za stopera ako Jovanovic ode,prodatiga,ponuda je dobra..Ali ako nema resenja na trzistu,nikakko ga ne prodavati,sad nam bar ne gori pod nogama,jer smo dobili pare za Grujica.....

avatar
MarkoSi
Thursday, 14.01.2016
11:41

Mbođ je simpatičan momak, ali je daleko od ozbiljnog prvoligaškog igrača. Kad god je igrao, ispadao je kao iz tramvaja tako da podržavam odluku uprave da mu se zahvali na saradnji. Inače, Zvezda na kaljenju u Bežaniji ima supertalentovanog Stojanovića (za koga kažu da je i veći potencijal od Vuleta). Bilo kako bilo, mislim da ne bi trebalo sada prodavati Jovanovića pre svega iz sportskih razloga. Ipak, ako budu forsirali Lukovića na štoperu (u nadi da će proigrati), a dovedu još jednog ozbiljnog centralnog beka koji bi trebalo da se uigra za leto, za Vuleta neće biti mnogo mesta u timu i onda je i za klub i za njega bolje da ide.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 13.01.2016
22:39

Ovo je dobro ponuda , mozda bi trebali privatiti

avatar
ManchesterUnited
Thursday, 14.01.2016
09:21

Nikako sad. Tek mozda na leto, nemamo zamenu za njega.