Bora Todorović o krizi u Partizanu: ''Valjda će preovladati razum...''

  • 08. januar 2012.

  • 22:49

  • Izvor: Sportske.net, novosti.rs

Proslavljeni srpski glumac, poznat kao veliki navijač Partizana, ali i blizak prijatelj Nenada Bjekovića, smatra da bi svaki vid čistke koju bi sprovela uprava crno-belih bio ''autodestruktivan''. ''Bjeković je za Partizan učinio više od UO'', poručuje Todorović.


I dok se glavni akteri sukoba na relaciji trener - uprava kluba još uvek ne oglašavaju, izuzimajući Stanojevićevo saopštenje, svoj stav o aktuelnoj situaciji u klubu iz Humske izneo je poznati glumac i veliki navijač Partizana Bora Todorović.

''Da nije tužno, sve ovo što se dešava u Partizanu bi bilo smešno. Moj utisak je da uprava želi da napravi čistku u stručnom štabu, iako imamo deset bodova više od Zvezde i na tabeli nema nigde nikog oko nas. To, po mom mišljenju, ne bi bilo pravo rešenje, naprotiv, predstavljalo bi autodestrukciju. Zato verujem da će preovladati razum'', poručuje popularni glumac u izjavi za novosti.rs

Todorović je uveren da Nenad Bjeković nije inicijator sukoba ''iz senke''.

''On samo ne želi da se promenom stručnog štaba i trenera prekine uspešan niz Partizana. Ne znam iza čega bi to Nenad mogao da stoji? Pa, on je za Partizan učinio više od kompletnog Upravnog odbora. Posle smenjivanja su mu se javljali pojedinci iz UO, koji su mu priznali da su morali tako da glasaju'', objašnjava Todorović.

On smatra i da nije neophodna intenzivna komunikacija trenera sa predsednikom kluba.

''Ta tesna saradnja trenera i čelnika kluba ne bi donela ništa dobro, kao što ne bi donela nešto loše u obrnutom slučaju'', poručio je Todorović i naglasio da mu je želja da i Zvezda uskoro izađe iz krize, jer ''to može samo da koristi Partizanu''.
Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Iguain pretekao Maradonu!

Het-trikom protiv Lacija, fudbaler Napolija Gonzalo Iguain stigao do brojke od 17 postignutih golova u svojoj prvoj sezoni u Seriji A, čime je nadmašio slavnog zemljaka Dijega Maradonu, koji je u svojoj prvoj sezoni u dresu Napolija postigao 14 golova.

17

U Fokusu

Liga šampiona - O veri i prorocima...

Verovati se mora, propovedati je bez svrhe u fudbalu. Upravo moć da ubede okolinu u svoje razloge je Murinja i Čola Simeonea odvela u polufinale. Junajted je bio u igri dok se Mojes pretvarao da vodi Everton, a Real pokazuje da u ovoj igri, osim njenog trajanja, baš ništa nije izvesno...

Dalje...

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Izjava dana

Moje srce pripada Zvezdi i Beogradu!

Demarkus Nelson

Demarkus Nelson