Bondžulić: "Partizan je uvek Partizan"

Autor: Beta Beta
petak 06.11.2015.
18:51
Izvor: Beta

Pomoćni trener superligaša iz Jagodine Igor Bondžulić izjavio je da "Ćurani" nemaju pravo da potcenjuju Partizan iako se crno-beli nalaze u velikoj rezultatskoj krizi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pomoćni trener Jagodine Igor Bondžulić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa biti pravi rival Partizanu u predstojećoj utakmici u Superligi Srbije.

"Očekuje nas utakmica protiv aktuelnog šampiona države koji je u rezultatskoj krizi, koji igra na tri fronta i najopterećenija je ekipa u domaćem šampionatu. Trenutno su u seriji loših rezultata u prvenstvu, ali to je za Partizan samo kriza rezultata jer je Partizan uvek Partizan", rekao je Bondžulić.

Jagodina u nedelju dočekuje Partizan u utakmici 17. kola domaćeg šampionata. Jagodina je, posle 16 odigranih kola, pretposlednja na tabeli sa 11 bodova, dok je Partizan četvrti sa 25.

Bondžulić je kazao da je kvalitet Partizana sigurno veći nego što trenutno tabela pokazuje, ali i da je kvalitet Jagodine veći od onog sa tabele.

"Sastaju se možda dve ekipe sa najvećom rezultatskom krizom u ligi. Očekujemo i nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu, da ćemo ne samo pružiti otpor, nego da ćemo biti pravi rival u nedelju i da ćemo prekinuti loš niz koji smo zaređali, pogotovo pred domaćom publikom", ocenio je Bondžulić.

Fudbaler Jagodine Slavko Marić rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč s Partizanom.

"Mi se nalazimo u rezultatskoj krizi. Partizan je sigurno u tom meču favorit i učiniće sve da prekine niz loših rezultata. S druge strane mi imamo svoje snove i nadamo se da možemo da iznenadimo Partizan u nedelju", rekao je Marić.

Utakmica između Jagodine i Partizana igra se na "Gradskom stadionu" u nedelju od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 06.11.2015
19:53

iznenadice nas sigurno jer mi ne mozemo nikoga sa ovim timom ni pobediti! mozda vise i nije iznenadjenje!