''Bomba'' u Ivanjici - Javor Matis doveo pojačanje iz AEK-a!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.07.2016.
18:10
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Talentovani krilni napadač atinskog AEK-a najnovije je pojačanje superligaša iz Ivanjice!

facebook.com/Antreas.Vlaxomitros
facebook.com/Antreas.Vlaxomitros

Povezane vesti

Kako je potvrđeno na zvaničnom klupskom sajtu, Javor Matis će u narednoj sezoni biti jači za mladog krilnog napadača Andreasa Vlaksomitrosa, koji je stigao iz atinskog AEK-a!

Dolazak devetnaestogodišnjeg fudbalera na jednogodišnju pozajmicu u Javor Matis plod je novouspostavljene saradnje dva kluba, a u Ivanjici se nadaju da će ona iz sezone u sezonu biti sve veća.

''Radujemo se saradnji koju smo uspostavili sa upravom AEK-a o budućoj, nadam se, dugogodišnjoj saradnji, a verujemo da će dolazak mladog napadača mnogo značiti ekipi u borbi za željene bodove'', izjavio je sportski direktor kluba Nikola Lišanin.

Ivanjičani podsećaju da se radi o fudbaleru koji je u omladinskom pogonu AEK-a za četiri godine postigao preko šezdeset golova, a još pre dve godine je upisao i prvi nastup u seniorskoj konkurenciji.

I ne samo to - on je za prvi tim AEK-a odigrao ukupno četiri utakmice i na svakoj je postigao po jedan gol.

Svakako, u Javor Matisu će imati mnogo veću priliku da se dokaže u seniorskoj konkurenciji, a Ivanjičani očekuju da će se Vlaksomitros pokazati kao pravo pojačanje za njihovu ekipu u sledećoj sezoni.

A koga su još Ivanjičani ovog leta angažovali pored mladog Grka, možete da čitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke