Bomba - Murinjo kupuje u Humskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.01.2015.
21:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kolonija srpskih internacionalaca u ekipi Čelsija uskoro bi trebalo da dobije svog trećeg člana. "Novosti" prenose da je Žoze Murinjo pronašao pojačanje u Humskoj i da će posao biti završen u narednih desetak dana.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

U moru transfer spekulacija koje su u januaru preplavile Evropu prava bomba mogla bi da odjekne u Humskoj!

Za veći deo Evrope Murinjova kupovina u Beogradu možda neće izazvati oduševljenje ali za ljubitelje fudbala u Srbiji svakako hoće.

"Novosti" prenose da je sa "Stamford Bridža" na adresu Danila Pantića stigla ponuda Čelsija i da mladi vezista uopšte nema dilemu da li da je prihvati!

Dobro je poznato da omladinski reprezentativac Srbije sa Partizanom ima ugovor do kraja tekuće sezone što znači da mu je u januarskom prelaznom roku omogućeno da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Jedino što će u narednom periodu morati da se iskristališe jeste kada će transfer biti realizovan.

Ukoliko Čelsi uspe da nađe zajednički jezik sa Partizanom Pantić će se do kraja meseca priključiti Nemanji Matiću i Branislavu Ivanoviću, a druga opcija podrazumeva ostanak mladog fudbalera u Humskoj do kraja sezone.

Malo je verovatna druga varijanta jer nikome nije u interesu da Danilo Pantić sedi na klupi i čeka da kao slobodan igrač pojača Čelsi što znači da bi "Plavci" mogli da iskeširaju određenu sumu i dobiju vezistu već u januaru.

Očekivano, Danilo Pantić ne bi odmah bio priključen prvom timu Čelsija već bi prolećni deo sezone proveo na pozajmici u Viteseu.

Ovakav rasplet ne bi odgovarao Partizanu ali nema sumnje da će srpski fudbal i Danilo Pantić dobiti njegovim odlaskom u klub kakav je Čelsi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Saturday, 17.01.2015
22:46

I tako ostadosmo bez ičega isključivo zbog nemarnosti Đurić Dragana!

avatar
Minus mi ustase daju
Saturday, 17.01.2015
23:22

Mogli smo dva miliona od Ajaksa, a ovako necemo dobiti nista ili vrlo, vrlo malo sto nece biti ni vredno spomena u poredjenju sa onim koliko je bilo ocekivano i koliko se prognoziralo od njegove prodaje. Nije mnogo bolje ni sa Zivkovicem...

avatar
Z_Mihajlovic@ikomlin
Saturday, 17.01.2015
23:38

Kad je u pitanju Danilo Pantić mislim da si nepravedan prema Đuri! jer se tu nije moglo ništa više postići. I Danilova porodica I njegov menadžer su zatezali uslove do maksimuma. Pa pogledaj samo njegova jplata u Partizanu je skoro kao i Škuletićeva. Iskreno, mislim da bi bilo dobro utopiti ga Čelziju dok još postoji koliko toliko šanse da se uzme neka kinta jer se taj neće naigrati fudbala u prolećnom delu prvenstva.