Bogosavac: "Polako se uklapam, nadam se plej-ofu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.02.2017.
22:28
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Miroslav Bogosavac rekao je danas da se nada da će s novim klubom izboriti plasman u plej-of Superlige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Miroslav Bogosavac je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka ostvario transfer u klub sa Banovog Brda iz beogradskog Partizana.

"Bio sam jutros na prvom treningu, a poslepodne i na utakmici i prvi utisci su odlični. Polako se uklapam, a svakako, došao sam u najorganizovaniji klub u Srbiji i nadam se da ću sa dobrim partijama odužiti na pravi način, kao Da ćemo ipak izboriti plasman u plej-of i doći što je moguće dalje u Kup takmičenju", rekao je Bogosavac za klupski sajt.

Miroslav Bogosavac je dodao da poznaje nekoliko igrača Čukaričkog iz reprezentativnih selekcija i da ima dovoljno vremena da se uigra sa novim timom.

"I stručni štab znam iz reprezentacije, lepo je sa njima opet saradjivati. To je jedan od razloga zbog kojih sam došao", kazao je on.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas Rad sa 2:0 u prijateljskoj utakmici na Adi Ciganliji, golom Nemanje Milojevića u 65. minutu i autogolom u 80.

Debi u dresu Čukaričkog zabeležio je i levi bek Bogosavac, koji je poslednjeg dana prelaznog roka potpisao trogodišnji ugovor sa "brđanima". Klub s Banovog brda napustio je doskorašnji prvotimac Stefan Živković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke