Bogićević: "Zaslužujemo opstanak"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.05.2015.
18:20
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Trener fudbalera Borca iz Čačka Bogić Bogićević smatra da njegova ekipa zaslužuje da opstane u Superligi te da će u tu svrhu učiniti sve da u nedelju savlada Partizan kraj Morave.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon dva vezana poraza koja su doživeli u Nišu i na Voždovcu fudbaleri Borca iz Čačka došli su u situaciju da u poslednjem kolu moraju da se bore za opstanak u Jelen Superligi.

Čačani će od svih timova koji se bore za beg sa pozicije koja vodi u baraž imati najteži zadatak jer u 30. kolu Jelen Superlige dočekuju aktuelnog šampiona Srbije, ekipu Partizana.

"O kvalitetu Partizana dovoljno govori pogled na tabelu jer je činjenica da se radi o najkvalitetnijoj ekipi u Srbiji. Bez obzira u kakvom sastavu izađu na teren naspram nas će biti novi prvak Srbije" počeo je izlaganje Bogić Bogićević.

Čačanske "Zebre" trenutno se nalaze na 11. poziciji na tabeli sa samo jednim bodom više u odnosu na Spartak koji uoči poslednjeg kola bitiše na poziciji koja vodi u baraž za opstanak.

"Po svemu što smo uradili u proteklih deset meseci smatram da smo zaslužili opstanak u ligi. Naravno da želimo da sami krojimo svoju sudbinu kao i do sada, pa se pripremamo da pobedimo velikog i jakog rivala" dodao je Bogićević.

Crno-beli će u Čačak doputovati u značajno izmenjenom sastavu ali trener Borca ne razmišlja previše o protivniku već o tome da li će njegovi izabranici uspeti da pruže maksimum.

"Nadam se da će naši igrači na pravi način odgovoriti ovom velikom izazovu i tako overiti ovu sezonu. Do sada su se sjajno ponašali i odnosili prema obavezama pa se iskreno nadam da imaju snage i za ovaj završni korak. Mnogo puta sam do sada govorio da Borac ima odlične igrače i uveren sam da će oni to pokazati i u nedelju" zaključio je Bogićević.

Utakmica 30. kola Jelen Superlige između Borca i Partizana zakazana je za nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke