Bogićević: "Vrebaćemo šansu iz prikrajka"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.04.2015.
17:23
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Trener fudbalera Borca Bogić Bogićević smatra da je Crvena zvezda apsolutni favorit za trijumf u okviru 22. kola JSL ali veruje da bi njegovi izabranici mogli da iznenade jer će imati mnogo motiva na našem najvećem stadionu.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Borbu za opstanak u Jelen Superligi fudbaleri čačanskog Borca nastavljaju najtežim mogućim duelom, gostovanjem aktuelnom prvaku Srbije.

Čačani su u prethodnom kolu doživeli poraz na domaćem terenu čime su sebe stavili u neugodan položaj pred gostovanje Crvenoj zvezdi o čemu je na konferenciji za medije pred polazak za Beograd govorio i strateg Borca Bogić Bogićević.

"Gostovanje na našem najvećem stadionu dolazi u jako teškom trenutku za nas. Osnovni cilj u pripremi meča je bio psihološki oporavak tima nakon šokantnog poraza od Mladosti" počeo je izlaganje Bogićević.

Superligaš iz Čačka poražen je za vikend na stadionu kraj Morave od lučanske Mladosti pa pred okršaj sa Crvenom zvezdom zauzima 11. poziciju na tabeli sa 20 osvojenih bodova, dva više od petposlednjeg Voždovca.

"Znamo kome putujemo na noge i činjenica je da su Beograđani apsolutni favoriti u sutrašnjem meču. To naravno ne znači da se unapred predajemo jer smatram da je nastup na našem najvećem stadionu dovoljan motiv za svakog igrača da pruži maksimum" dodao je Bogićević.

Dva tima već su delili megdan dva puta u toku tekuće sezone pošto je prethodnog septembra u razmaku od samo pet dana odigran susret 1/16 finala Kupa a potom i prvenstveni susret u Čačku. Oba puta Zvezda je slavila minimalnim rezultatom 1:0.

"Vrebaćemo svoju šansu iz prikrajka, a sve osim poraza bi bio veliki uspeh za Borac u ovom momentu" zaključak je trenera Borca iz Čačka.

Kada je kadrovska situacija u pitanju Bogić Bogićević može da bude zadovoljan pošto se nakon meča pauze u tim vraćaju Rade Krunić, Mario Božić i Aleksandar Gojković, dok Miljan Mutavdžić neće biti na raspolaganju zbog parnih kartona.

Utakmica 22. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Borca iz Čačka igra se u četvrtak, 9. aprila, sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke