Bogićević: "Hendikepirani u duel sa komšijama"

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.04.2015.
16:02
Izvor: Beta

Strateg čačanskog Borca Bogić Bogićević istakao je da njegov tim pred duel sa Mladošću ima ozbiljnih kadrovskih problema te da zbog toga očekuje jako težak meč protiv Lučanaca.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Trener Borca Bogić Bogićević rekao je da će njegova ekipa biti "hendikepirana" protiv Mladosti, s obzirom na to da neće moći da računa na četvoricu fudbalera.

"Izuzetno smo hendikepirani. Očekujem pravu borbu i verujem da smo spremni da uprkos, velikim kadrovskim problemima, zabeležimo pobedu koja bi predstavljala krupan korak u borbi za opstanak", rekao je Bogićević.

Borac će dočekati Mladost u 21. kolu Superlige. Klub iz Čačka je jedanaesti na tabeli sa 20 bodova, tri manje od gostiju iz Lučana.

Domaćin će biti oslabljen neigranjem Ognjena Ožegovića zbog povrede, dok parne kartone imaju Rade Krunić, Mario Božić i Aleksandar Gojković.

"Očekuje nas jako teška utakmica u bitnom trenutku za Borac. Duel sa ekipom Mladosti ima veliku važnost za oba tima tako da očekujem odličnu fudbalsku predstavu", istakao je Bogićević.

On je kazao da je Mladost lošije počela prolećni deo sezone, ali da je to "odličan tim uz odlično vođenje sa klupe".

"Velikih tajni nema jer se dobro poznajemo", kazao je Bogićević.

Fudbaler Borca Stefan Živković rekao je da njegov klub ima neugodnu tradiciju protiv Mladosti, ali da ona može da se sruši.

"Sa velikim nestrpljenjem očekujem duel sa komšijama. Znamo da su bodovi neophodni i njima, ali sam uveren da će svaki igrač Borca dati preko svog maksimuma kako bi se stiglo do vredne pobede", rekao je Živković.

Utakmica između Borca i Mladosti igraće se u subotu od 15.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke