Bogićević: "Borac po tradiciji igra dobro protiv Zvezde"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.09.2014.
18:26
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Borca Bogić Bogićević izjavio je da njegovi izabranici osećaju veliku želju da se revanširaju Crvenoj zvezdi za poraz u Kupu i da se nada da će tradicija dobrih rezultata u duelima sa crveno-belima biti nastavljena u ponedeljak.

Beta/BranislavBozic/Ds
Beta/BranislavBozic/Ds

Povezane vesti

Jedna od najinteresantnijih utakmica 7. kola Jelen Superlige sigurno će biti ona na stadionu kraj Morave gde domaći Borac dočekuje Crvenu zvezdu.

Dva kluba sastala su se u 1/16 finala Kupa Srbije u sredu a Zvezda je slavila minimalnu pobedu golom Đorđa Despotovića pa trener Borca Bogić Bogićević ne krije da njegovi izabranici žele da se revanširaju klubu sa "Marakane".

"Sigurno je da brojne ljubitelje fudbala očekuje dobra utakmica. Uporno govorim da Borac ima tim kadar da se ravnopravno suprostavi svim rivalima i mislim da smo to do sada pokazali. Jeste nesvakidašnje da se u ovako kratkom roku dva puta sastajemo sa renomiranim protivnikom, ali to samo može da još više pojača želju kod igrača za revanšom" rekao je Bogićević.

Fudbaleri Borca vratili su se u Jelen Superligu posle godinu dana provedenih u Prvoj ligi Srbije a od početka sezone mogu se pohvaliti dobrim rezultatima, posebno na domaćem terenu.

"Ovo je jedna od onih utakmica u kojima ne treba posebno motivisati igrače, a mislim da će i ambijent biti takav da će naš grad i ovaj deo Srbije dugo pamtiti predstojeći meč. Imamo kvaliteta, snage i znanja da se hrabro suprostavimo rivalu i ostvarimo cilj, a to je svakako da nastavimo sa serijom utakmica bez poraza na našem bunjištu" istakao je trener Borca.

Poslednji put kada je Zvezda gostovala u Čačku slavila je rezultatom 0:3 ali je bilo i utakmica kada su se Beograđani vraćali iz grada na Zapadnoj Moravi pognute glave.

Borac je u prethodnih deset godina tri puta uspevao da savlada Zvezdu na stadionu kraj Morave na ukupno devet utakmica. Četiri puta slavila je Zvezda a dva puta je bilo nerešeno.

"Meč sa Crvenom zvezdom je kao i svaki drugi prvenstveni. Borac po nekoj tradiciji dobro igra kada je na suprotnoj strani tim sa Marakane, a na nama je da probamo da nastavimo sa takvim trendom. Igrali smo otvoreno u Beogradu i nema razloga da tako ne bude i na našem stadionu" zaključio je trener Borca.

Utakmica 7. kola Jelen Superlige između Borca i Crvene zvezde zakazana je za ponedeljak od 19 časova a klub iz Čačka otvoriće za tu priliku i istočnu tribinu koja do sada nije bila u upotrebi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke