Bogićević: "Ako potcene, kaznićemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.12.2014.
19:04
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Borca iz Čačka Bogić Bogićević izjavio je kako će njegova ekipa biti spremna da kazni svako potcenjivanje ili opuštanje aktuelnog viceprvaka Srbije.

Beta/BranislavBozic/Ds
Beta/BranislavBozic/Ds

Povezane vesti

Fudbalere Borca iz Čačka u nedelju učekuje verovatno najveće iskušenje u jesenjem delu prvenstva pošto na spuštanju zavese na prvi deo šampionata gostuju ekipi Partizana.

Pored toga što odlaze u goste lideru na tabeli koji ima najbolje statističke parametre u ligi izabranici Bogića Bogićevića, kako i on tvrdi, moraju da se suprotstave najkvalitetnijoj ekipi u zemlji.

"Sastajemo se sa najboljom ekipom u našoj zemlji, Partizan je apsolutni favorit pa zbog toga bez ikakvog pritiska odlazimo u Humsku" kazao je Bogićević a prenosi Tanjug.

Superligaš iz Čačka trenutno se nalazi na 12. poziciji na tabeli sa 13 osvojenih bodova a poslednji put u Humskoj je u prvenstvu ostao neporažen 31. oktobra 2007. godine kada je meč završen nerešenim rezultatom bez golova.

"Spremni smo da svako eventualno potcenjivanje ili opuštanje protivnika kaznimo i napravimo iznenađenje. Mislim da je pred nama utakmica u kojoj motiva neće nedostajati i da će moji igrači odigrati dobro, kako je i bilo tokom većeg dela polusezone" konstatovao je Bogićević.

Govoreći o igračkom kadru Bogićević kaže da u nedelju zbog parnih kartona neće zaigrati Boranijašević, ali ni povređeni Kohene i Đenić.

Utakmica između Partizana i Borca biće odigrana u nedelju od 15 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Friday, 05.12.2014
22:16

Ako ko moze Partizanu da umze bodove (sem Pazara na domacem terenu i nekog ako je nadahnut) to je Bogic.