Bogdani: "3:0 za Albaniju"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 16.10.2014.
19:43
Izvor: Sportske.net

Lobiranje albanske strane se nastavlja svom snagom, sve su glasniji zahtevi za registrovanjem meča službenim rezultatom u korist reprezentacije Albanije.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv saveza dveju zemalja, a Disciplinska komisija te organizacije će slučaj razmotriti 23. oktobra.

Srbija je optužena u više tačaka zbog loše organizacije meča, Albanija mora da odgovori posebno na pojavljivanje ilegalne zastave, ali i toga što igrači te reprezentacije nisu želeli da nastave utakmicu.

Iščekujući ishod istrage, u javnosti se vodi kampanja, naročito sa albanske strane, lobiranje koje za cilj ima da se usmeri ishod.

Nakon čak i lažnih izjava Kristijana Ronalda, Zlatana Ibrahimovića i Jirgena klopa serviranih u javnosti, sve je više onih koji zahtevaju da se meč registruje službenim rezultatom u korist Albanije.

Jedan od njih je i Erion Bogdani, bivši reprezentativac te zemlje.

"Sramna predstava! Meč nije trebalo ni da se održi u onakvim uslovima za igru. Meč mora da se registruje rezultatom 3:0 u korist Albanije. Od prvog minuta navijači su vređali Albance, mere bezbednosti su bile jako slabe. Čekamo ishod i sud UEFA, ali uveren sam da će Albanija izaći kao pobednik.", rekao je Bogdani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke