Boaći u poziciji da bira, hoće li 'ispoštovati' Zvezdu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.06.2017.
11:10
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi da ostane bez Ričmonda Boaćija pošto se italijanska Latina nalazi pred gašenjem.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Najbolji strelac Crvene zvezde u prolećnom delu minule sezone uskoro bi mogao da postane slobodan igrač ukoliko se obistine crne slutnje vezane za status italijanske Latine.

Klub sa kojim Ričmond Boaći ima ugovor nalazi se pred gašenjem i ukoliko dođe do tog crnog scenarija internacionalac iz Gane će postati slobodan igrač.

To praktično znači i problem za Crvenu zvezdu jer za Boaćija postoje interesovanja iz inostranstva, a situacija će biti još komplikovanija za vicešampiona Srbije kada on postane slobodan igrač.

Ukoliko je verovati spekulacijama, Ričmond Boaći želi da bude korektan i da sa Zvezdom potpiše ugovor kako bi klub prilikom njegovog odlaska zaradio od obeštećenja.

Ostaje samo da se vidi kakav će dogovor postići Zvezda i Boaći, odnosno hoće li internacionalac iz Gane tražiti da realizuje transfer već krajem leta ili na zimu.

Ričmond Boaći je prethodne zime stigao u Zvezdu i potpisao ugovor o pozajmici na 18 meseci, a na 20 nastupa postigao je 16 pogodaka u crveno-belom dresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Wednesday, 07.06.2017
11:58

ako ode djurdjevic i prodamo ga za dobre pare,ovaj bi mozda bio dobra zamena,sa stojketom i kleom smo pogodili..

avatar
KianyRiws
Wednesday, 07.06.2017
15:53

Sve sto dolazi iz Zvezde,super je za svakog,a narocito za Partizan.

avatar
Poznavalac
Thursday, 08.06.2017
10:45

daleko od toga,mozda najvise jedan ili dva vasa igraca bi imali mesto u timu partizana i rekoh pod uslovom da recimo ode djurdjevic..

avatar
Kladionicar
Wednesday, 07.06.2017
11:35

Boacijev menadzer vec izjavio da ima njegove papire i rekao da ce Zvezda imate prednost u odnosu na sve druge konkurente kao i mogucnost da izjednaci eventualne bolje ponude. Sasvim korektno sa njegove strane.