Boaći protraćio šanse, kazna stigla pred odlazak u svlačionicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.04.2017.
19:58
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći imao je dve izuzetne šanse za postizanje gola u prvom poluvremenu duela sa Lučancima. Kazna za promašaje stigla u poslednjem minutu prvog dela.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri lučanske Mladosti vode protiv Crvene zvezde na poluvremenu četvrtfinalnog susreta nacionalnog Kupa, premda je tim Miodraga Božovića sve vreme kontrolisao dešavanja na terenu i pretio protivniku.

Prva prava prilika na meču Crvena zvezda - Mladost viđena je u 17. minutu, a ujedno je to bila zicer situacija u kojoj se našao Ričmond Boaći.

Kardinalna greška Bogdana Miloševića omogućila je Ričmondu Boaćiju da izbije sam pred golmana Krznarića ali napadaču Crvene zvezde to nije bilo dovoljno da postigne gol. Činjenica je da je Nemanja Krznarić odlično skratio ugao, ali se mora priznati da je i Ričmond Boaći morao bolje u ovoj situaciji.

Pet minuta kasnije Boaći je imao još jednu dobru priliku za Zvezdu ali je iz peterca tukao u spoljni deo mreže.

U nastavku prvog dela igre Zvezda je kontrolisala dešavanja na terenu, pokušavala da ugrozi protivnički gol, ali boljih prilika od opisanih u kojima se našao Boaći nije stvorila.

Kazna za promašaje stigla je u poslednjem minutu prvog poluvremena kada je Milosavljević iskoristio centaršut Andrića u pogodio za vođstvo Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke