Boaći pred Partizan: "Verujem da sada niko ne može da nas zaustavi"

Autor: Beta Beta
petak 14.04.2017.
10:03
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da današnji trijumf protiv Borca u Super ligi Srbije za ekipu ima veliki značaj, a pre svega zbog samopouzdanja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Ovo je vrlo važna pobeda za nas zato što je uoči derbija. Dobili smo mnogo samopouzdanja danas, svi igrači su srećni. Iako nisam sve vreme bio na terenu siguran sam da su moji saigrači osećali moj duh uz sebe i raduje me što smo zajedno ostvarili novu pobedu", rekao je Boaći za klupski sajt.

Zvezda je danas na svom terenu sa 2:0 pobedila Borac u 30. kolu Super lige Srbije, a u narednom će na svom terenu dočekati drugoplasirani Partizan.

"Svakoj utakmici pristupamo isto, nebitno ko je protivnik, ali derbi sa sobom uvek nosi posebnu težinu. Nakom pobede nad Partizanom bili bismo mnogo bliži osvajanju titule. Lično ću dati i više od sto posto na terenu u utorak, a siguran sam da isto razmišljaju i moji saigrači. Verujem da smo na pravom putu, slušamo sve što nam trener govori i to daje rezultate. Verujem da sada niko ne može da nas zaustavi", rekao je Boaći.

On je danas postigao sedmi gol u dresu Zvezde. Boaći je postigao sedmi gol u crveno-belom dresu.

"Danas sam za 20 minuta na terenu postigao pogodak, prošli put nisam za svih 90. Verujem da kada Bog želi da postigneš gol da tako i bude. On mi daje šansu da se upišem u listu strelaca i zahvalan sam mu na tome", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke