Boaći kaže da su golovi nagrada za rad, Stojkoviću rezultat najvažniji

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 29.06.2017.
23:32
Izvor: Sportske.net

Dvostruki strelac za Crvenu zvezdu protiv Florijane rekao je da su golovi i pobeda nagrada za dobar rad. Ostali igrači priznaju da igra nije najsjanija, ali da rezultat jeste

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Strelac dvostrukog gola za Crvenu zvezdu protiv Florijane, Ričmond Boaći rekao je da je tim dobro igrao i da su golovi bili nagrada za dobar rad.

"Dobro je bilo. Zahvalan sam Bogu na pobedi i zato što mi je dao snagu da postigem dva gola. Naravno, hvala i saigračima jer bez njih ne bi bilo golova. Dobro smo odigrali, radili smo ono što smo se dogoovorili u svlačionici i to nam se vratilo", rekao je Boaći novinarima posle meča.

Zvezda je večeras pobedila Florijanu 3:0 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su novinari pitali igrača i o pregovorima o produžetku saradnje, koji su se odužili.

"Uvek sam govorio da se u Crvenoj zvezdi osećam kao u porodici", bilo je sve što igrač hteo da kaže o tome.

Gol je proslavio plesom.

"Svaki gol ima neku svoju proslavu, videćemo šta ću sledeće smisliti", rekao je Boaći.

Filip Stojković je kazao da su svi igrači na terenu dali sto odsto svojih mogućnosti.

"Svi koji smo počeli utakmicu dali smo 100 odsto od sebe, iako u ovom trenutku niko od nas nije potpuno spreman. Najvažnije je da se niko povredio i da smo ostvarili ubedljivu pobedu. Cilj nam je i bio da obezbedimo miran put na Maltu. Sad imamo dovoljno vremena da nastavimo sa radom", rekao je Stojković.

On je priznao da igra nije bila najbolja, ali je istakao da je rezultat najvažniji.

"Bio sam malo nervozan na početku iako mi je trener rekao da se opustim, ali ovo mi je bila prva utakmica u startnoj postavi posle dužeg vremena. Sjajan je osećaj ponovo istrčati na Marakanu", rekao je Stojković.

Još jedan povratnik Vujadin Savić kazao je da je rezultat dobar za revanš, ali je istakao da protivnik ne sme da se potcenjuje.

"Rezultat je sasvim zadovoljavajuć za revans, za mene ovo nije malteška ekipa već italijanska. Ne smemo da ih potcenimo i moraćemo maksimalno ozbiljno da izađemo na teren i na Malti. Nismo imali mnogo vremena da se pripremimo i uigramo, potrebno nam je još malo, a verujem da će biti dobro", rekao je Savić.

Zvezdin defanzivac poznaje novajliju Rikardinja iz Šerifa.

"Ovo nije bilo ni 20 odsto od onoga sto može da pruži, potrebno mu je da se adaptira i navikne na novu sredinu i navijače, kojima sam mnogo zahvalan što su došli da nas podrže i što nije bilo nijednog zvižduka tokom utakmice", rekao je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DzoniSetac
Friday, 30.06.2017
16:02

pre neki dan predstave nove dresove ,a izadju na teren u drugim?! budi bog snama

avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 30.06.2017
05:54

Coveka hoce gol,jeste da promasi po nekoliko zicera,ali brate da ih zabija u velikom procentu,igrao bi u Realu