Boaći: ''I ovog puta ću se zahvaliti Bogu...''

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.09.2017.
15:13
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Ričmod Boaći rekao je danas da je važno što je njegova ekipa nastavila seriju pobeda u Super ligi Srbije i istakao da još jedan meč bez primljenog gola uliva dodatno samopouzdanje pred predstojeće važne utakmice.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče u Čačku ekipu Borca sa 2:0 u zaostalom meču šestog kola Super lige Srbije.

"Veoma je važno što smo pobedili Borac sa 2:0, što smo prikazali dominantnu igru i osvojili nova tri boda. Takođe, činjenica da ponovo nismo primili gol nas sve podjednako raduje i uliva nam dodatno samopouzdanje pred predstojeće važne utakmice", rekao je Boaći za sajt kluba.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 25 bodova, ima tri boda više od drugoplasirane Vojvodine, ali i meč manje. Upravo će Vojvodina biti naredni protivnik izabranicima Vladana Milojevića.

"Iako mnogi već sada pričaju o meču Lige Evrope sa Kelnom koji igramo sledeće nedelje, svi u timu su fokusirani samo na utakmicu sa Vojvodinom. Znamo da moramo da pobeđujemo u svakoj utakmici i zato smo maksimalno fokusirani na prvi sledeći meč koji dolazi, nije nam bitno koje je ime protivnika. Ako mi igramo najbolje što umemo možemo da pobedimo svakog", rekao je Boaći.

Boaći je juče postigao drugi gol za Zvezdu u Čačku. To je njemu deseti gol od početka sezone u svim takmičenjima.

"I ovog puta ću se zahvaliti Bogu što mi je dao snagu da postignem pogodak, kao i što je podario pobedu mojoj ekipi. Odlično sam se osećao na terenu, mogao sam da postignem još neki gol, bilo je šansi, ali najvažnije je da je ovo bilo dovoljno za pobedu", rekao je on.

Boaći je naveo i da mu je Marko Gobeljić uputio fantastičnu loptu i da mu posle toga nije bilo teško da je sprovede u mrežu.

"Odmah sam mu čestitao i zahvalio na tome. Bez svojih saigrača i ovako dobrog stručnog štaba ne bih ništa mogao da postignem i zaista sam srećan što činimo zajedno ovako dobru ekipu u kojoj vlada fantastična atmosfera", rekao je Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevic
Thursday, 21.09.2017
16:21

Kad čitam njegove izjave deluje mi kao da je skroz neiskvaren dečko ,poštuje sve oko sebe i daje sve od sebe voleo bi da ostane jos koju sezonu da ostavi neki dublji trag u zvezdi pa da ode u neki veći klub da unovci sebe i svoj trud

avatar
Doktor Trax
Thursday, 21.09.2017
15:41