Bliži se kraj prelaznog roka, hoće li Zvezda uspeti nešto da zaradi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.08.2014.
21:32
Izvor: Sportske.net

Već smo ušli u drugu polovinu avgusta, kraj prelaznog roka je već veoma blizu, a kad su u pitanju transferi pojedinih Zvezdinih fudbalera u inostrane klubove, izuzev odlaska kapitena Milijaša, ništa drugo nije izvesno. Ali, nekih nagoveštaja ipak još uvek

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Milijaš je sjajno započeo sezonu u dresu Crvene zvezde ovog leta, ali će se vrlo brzo i oprostiti od njega - već posle trećeg kola i derbija protiv Vojvodine.

Kao što je poznato, on odlazi u tursku Manisu, ali s obzirom na velike finansijske probleme šampiona Srbije, klubu sa Marakane neophodna je barem  jedna ''injekcija'' u vidu nekog novog transfera od koga bi Zvezda mogla da računa na značajnije obeštećenje i tako reši probleme oko licenciranja novih fudbalera, angažovanih ovog leta.

Poslednjih dana pominje se sve glasnije i ozbiljnije interesovanje madridskog Atletika za talentovanog napadača Luku Jovića. Navodno je već stigla ponuda u vrednosti od oko 2.5 miliona evra, ali ona je glatko odbijena, jer na Marakani smatraju da Jović vredi neuporedivo više.

Izgleda da Madriđani neće tek tako odustati, za očekivati je i njihovu novu ponudu za Zvezdinog ''bisera'' do kraja avgusta, a u međuvremenu se pojavilo i novo interesovanje za Darka Lazovića.

Podsetimo, on je bio na pragu Standarda iz Liježa, ali je Zvezdino rukovodstvo odbilo milion i po evra. Međutim, posle njegovog najnovijeg pogotka protiv Jagodine ponovo ima interesenata za njegove usluge.

''Novosti'' večeras prenose svoja saznanja da su u ovom trenutku zainteresovana dva inostrana kluba za Darka Lazovića, da se njihova imena drže u tajnosti, a da su sa jednim od njih pregovori već u toku.

Svi čekamo rasplet, a najviše Zvezdine novajlije, koje i dalje nemaju pravo nastupa za naš najtrofejniji klub.












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke