Bliže se izbori, polemika u Humskoj sve žešća: ''Prvi tim nije stado ovaca!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.04.2016.
14:05
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Dan posle četvrtog uzastopnog trijumfa Partizana u Superligi, u prvi plan izbila medijska polemika doskorašnjih saradnika u klupskom rukovodstvu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je juče od 0:2 stigao do pobede od 3:2 protiv Radnika iz Surdulice, a možda i najoštriji u komentaru igre ekipe Ivana Tomića bio je bivši član uprave Partizana i jedan od najglasnijih oponenata aktuelnom rukovodstvu crno-belih Vojislav Nedić.

On je tokom utakmice prokomentarisao da igra Partizana ''ništa ne valja'', a nije se dugo čekalo da mu iz Partizanove Radne grupe stigne još žešći odgovor.

Uputio ga je profesor Vladimir Vuletić, koji je u izjavi za ''Blic'' istakao da je ''neprijatno iznenađen'' reakcijom doskorašnjeg potpresednika kluba, ali dodaje da se u jednom slaže sa Nedićem.

''Imponuje što je usvojio moju, više puta ranije izgovorenu sintagmu da ljudi čine institucije. I zaista, u pravu je: Instituciju Partizana čine oni koji ne podnose ostavke u telima koja su sami inicirali, oni koji, kada ne ide, pevaju još jače sve do pobede. Instituciju Partizana čine oni koji znaju da je u dobru vazda lako dobro biti a da se na muci poznaju junaci. Ili prepoznaju slabi karakteri'',
istakao je Vuletić.

Njegov nadahnuti odgovor Nediću se tu nije završio. ''Poentiranje'' je tek usledilo.

''Instituciju Partizana čine svi oni koji ne odustaju, koji veruju i dobro pamte sve. Oni pastiri za koje, da parafraziram Simovića, prvi tim nije stado ovaca koje blejeći ide na klanje, pred kojim su, znamo, uzmicali i lavovi.

Do juče sedeći u svečanoj loži, sada je zamenivši za istočnu, pitam se da li se on to, želeći da se nešto što pre promeni (a promenilo se još dok su se ove njegove reči sušile na novinskoj hartiji) preporučuje za kapetana - kukavicu sa broda Konkordija'',
zaključio je Vuletić.

Imajući u vidu da je još samo devet dana ostalo do Izborne skupštine Partizana, za očekivati je još žešće polemike predstavnika suprotstavljenih strana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Star
Sunday, 03.04.2016
19:38

Kako god okrenes sve se svodi na to ko ce biti blize kasi. Prva, drgua ili treca strana sasvim svejedno.

avatar
Legenda JSD
Sunday, 03.04.2016
16:49

Ja kazem da jeste!

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 03.04.2016
14:12

Morace da pobedi treca strana, nema srece od sukobljenih, samo treca i nijedna druga, prva ili cetvrta!