Blekijevo ''HVALA'' Partizanu, uz najavu povratka u Humsku!

Autor: Darko Mitrović
petak 16.06.2017.
11:16
Izvor: Sportske.net

Činjenica da je po završetku protekle sezone napustio Partizan nije umanjila njegovu veliku ljubav prema klubu iz Humske.

Epa/Maciej Kulczynski
Epa/Maciej Kulczynski

Povezane vesti

Partizan je posle osvajanja dupl krune na domaćoj sceni, ostao bez jednog od stubova odbrane, svog talentovanog štopera Nikole Milenkovića, koji je postao novi fudbaler Fiorentine.

Njegov transfer od oko 5 miliona evra je značajno ublažio finansijsku situaciju u Partizanu, pa su sada crno-beli u situaciji i da pregovaraju oko eventualnog poboljšanja ugovora Brazilcu Leonardu.

Milenković je sada sa mladom reprezentacijom u Poljskoj, gde danas počinje Evropsko U21 prvenstvo, a putem Instagrama je uputio poruku crno-belima, povodom odlaska iz Humske.

''Bio je ovo najlepši i veoma značajan period u mom životu. U ovom klubu sam odrastao, ovaj klub mi je pomogao da ostvarim svoje snove i postavio temelj u karijeri i zbog toga sam vam svima neizmerno zahvalan.

Žao mi je što više neću igrati za ovaj klub, ali san mi je da se jednog dana vratim i završim karijeru ovde gde sam je i započeo.

Momci, vama želim mnogo sreće u sledećoj sezoni, da nastavite ovako i ponovite uspehe iz ove sezone. Znate koliko ste dobri i koliko ste jaki, verujte u sebe i borite se. Jos jednom srećno u predstojećoj sezoni!

NAPRED PARTIZAN!", poručio je popularni ''Bleki''.

Dakle, od sledeće sezone biće ''ljubičasti'', ali jednog danaponovo ''crno-beli''...
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NeWave86
Friday, 16.06.2017
16:27

Siguran put za napredak Pfc-Viola... Bice veliki igrač Bleki.

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
12:07

Vec je veliki covek.

avatar
Nscz65
Friday, 16.06.2017
11:49

Imas lep nadimak uzor ti je Acimovic

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
18:59

Nije Acimovic nego Bogicevic.

avatar
Poznavalac
Friday, 16.06.2017
11:33

steta sto nas napusta u ovim godinama jedan ovako talentovan igrac,odavno nismo imali talentovanijeg defanzivca tj.jos od stefana savica recimo..zamislite kakav bi to bio tim u sledecoj sezoni sa milenkovicem,andrijom zivkovicem,sasom lukicem..