Blekijev gol za rastanak od Partizana, crno-beli vode! Evo i reakcija ''Grobara'' i ''Delija''!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.05.2017.
18:50
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo i sadržajno prvo poluvreme finala Kupa Srbije.

Epa/Maciej Kulczynski
Epa/Maciej Kulczynski

Povezane vesti

Crvena zvezda je veoma hrabro i ambiciozno ušla u večerašnji meč, a Srnić je već u prvom minutu uspeo da u brzoj kontri iznudi prekršaj za žuti karton štoperu Partizana Bojana Ostojića.

Samo tri minuta kasnije, sporna situacija u kaznenom prostoru Partizana, kada je Boaći pao posle kontakta sa Bojanom Ostojićem.

Zvezda je i u narednih petnaestak minuta vršila pritisak na polovini Partizana, crno-beli su bili u podređenom položaju, ali gosti svoju inicijativu nisu uspeli da krunišu vođstvom.

Kako je meč odmicao, Partizan je postajao sve opasniji, Zvezdin pritisak je jenjavao, pa smo videli nekoliko prilika za Leonarda, Jankovića, Đurđevića...

A onda, posle još jednog opasnog naleta crno-belih, usledio je korner sa desne strane, a najviši u skoku bio je Nikola Milenković, momak koji danas igra oproštajni meč u dresu Partizana - 1:0, 42. minut!



Reakcije navijača Partizana...
--
-- --
-- -- -- -- --


A evo kako prvo poluvreme komentarišuZvezdine pristalice.
-- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 27.05.2017
20:36

Svaka čast Milenkoviću, nadam se da ćeš imati karijeru barem kao Vidić.

avatar
ddr16
Saturday, 27.05.2017
19:02

nista gore nego gol pred poluvreme,i to jos posle prekida...

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 27.05.2017
19:01

Kako ih zezamo,Mihajlović kroz noge,Leo kroz noge,Munir pored noge,Kosović ringišpil,Janković Ristića po burek... Kao deca protiv starijih :)

avatar
The Real Man
Saturday, 27.05.2017
18:54

Pa ovakav presing koji igra Zvezda i sa kojim su zadovoljni navijaci Zvezde moze da se igra najvise pola sata.

avatar
LoleRava
Saturday, 27.05.2017
20:46

Pa otrilike je tako,ali ima tu i vise od toga,stajanje blize igracu,razmak izmedju linija,koji je kod Bozovica bio katastrofalan,sad se popravio ali dok su mogli da trce posto smo nepsremni bas.

avatar
LoleRava
Sunday, 28.05.2017
20:34

Ne znam da li si trenirao fudbal,sto se tice presinga i stajanja blizu,nije ni bitno,ali to sto stojis blizu igracu nije presing to je nesto sto bi trebalo da bude normalno ako si spreman fudbaler kako bi trebalo da budes,ali nasi su nespremni,a presing se radi drugacije,sa minimum tri igraca na lopti i naravno sve ovo nije ni bitno sad,a da ste mogli da nas kaznite mogli ste,i to vise puta,i da budem iskren mislim da vam je zavrsnica veoma losa,kod nas se ne ispasta,ali u evropi to svakako nije slucaj,inace ne mislim samo za ovu utaakmicu,nego uopsteno,nekad mnogo komplikacija,a nekad sebicnost to je moj utisak.

avatar
The Real Man
Sunday, 28.05.2017
13:26

Pa kad stojis blize igracu znaci da vrsis presing. A sto se tice razmaka, jeste ga suzio Djurovski i Partizan nije bas mogao da igra svoju igru, ali je to moglo da mu se obije o glavu da ovi iz Partizana znaju da zavrse kontru.

avatar
Kladionicar
Saturday, 27.05.2017
18:53

Mi napadamo oni daju gol.. Steta stvarno, dobra utakmica u kojoj smo vec sad debelo osteceni ali sta je tu je, navikli smo. Napred Zvezdo!

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 27.05.2017
18:57

Mi nismo oštećeni? Čist penal nad Leonardom,Leonardu nepotreban žuti karton.

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 27.05.2017
18:57

Vi napadate? Đuka šansa,Leo 2-3 šanse,Janković šansa,Bleki šansa (gol).