''Bleki'' o derbiju: ''Huk sa Juga razbija tremu u paramparčad!''

Autor: Darko Mitrović
subota 11.02.2017.
13:57
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Mladi štoper Partizana potpuno je koncentrisan na obaveze u klubu iz Humske, i pored ogromnog interesovanja za njega iz inostranstva.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, iz uprave Partizana otkrili su da će posle povratka sa Kipra biti novih razgovora sa zainteresovanim klubovima koji žele da već sada ''kaparišu'' popularnog ''Blekija'' za leto.

Ipak, u razgovoru sa Biljom Obradović za TV Partizan, Milenković uverava da ''čvrsto stoji na zemlji'', da mu interesovanja prijaju, ali i da ne želi da se zalaće u inostranstvo kao mnogi njegovi vršnjaci.

''Mislim da mladi igrači iz Srbije prerano odu u inostranstvo, preko noći dobiju pare i slavu, a manje misle o fudbalu, što bi trebalo da bude najvažnije'', ističe Milenković.

A dok ne ode u inostranstvo, sa Partizanom ga na proleće očekuje borba za duplu krunu, u kojoj će veoma važan biti predstojeći derbi na Marakani, 4. marta.

''To je svetkovina srpskog fudbala, uvek je isti žar, bez obzira da li se igra u petlićima ili u seniorima. Odigrao sam jedan derbi i uživao, imao sam i veliku tremu, ali kada počne derbi, huk južne sa tribine razbije tu tremu u paramparčad'', objašnjava Milenković.

On otkriva i da posle završene srednje škole želi da upiše i fakultet.

''Dao sam sve ispite, videću da upišem neki fakultet, možda Višu fizioterapeutsku školu. Nije mi problem ni da i saigračima uključujem elektroterapiju. Učio sam to u školi'', poručuje Milenković.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Saturday, 11.02.2017
17:07

Huk svih 200 zebrica...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 11.02.2017
15:54

Buduci kapiten Srbije, osecam to. Daces im gol glavom u Derbiju, Steno:-D