''Bleki'' bi da sačeka sa odlaskom, ali ako Partizanu trebaju pare...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.01.2017.
12:52
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Mladi štoper Partizana već se ustalio u startnoj postavi crno-belih i na proleće bi trebalo da bude jedan od znalajnijih aduta ekipe iz Humske u borbi za titulu. Osim ako...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Devetnaestogodšnji momak jedan je od najboljih izdanaka Partizanove omladinske škole u poslednjih nekoliko godina.

Toga su svesni i u Humskoj, pa od transfera Nikole Milenkovića u inostranstvo, kada za to dođe vreme, očekuju značajnu zaradu.

Kako sada stoje stvari, i klub i sam fudbaler su saglasni da je najbolje da mladi štoper još neko vreme ostane u Humskoj, iako je za njegove usluge interesovanje pokazao i slavni Juventus.

Na tu temu Milenković je govorio u izjavi za ''Informer'' i tom prilikom istakao da je još uvek rano za odlazak, iako mu imponuje interesovanje šampiona Italije.

''Prija mi interesovanje tako velikog kluba, ne krijem. Ipak, moram još da radim. Priznajem da još imam mnogo mana u igri. Za inostranstvo moram još da se usavršim.

Rano je da idem preko i ne stvaram psihološki pritisak sebi. Za mene je dobro da ostanem u Humskoj još šest meseci ili godinu dana, koliko god...''
, objašnjava Milenković.

Ipak, svestan je da se ne pita samo on, već i da klub može da odluči drugačije, pogotovo što je finansijska situacija daleko od idealne.

''Mislim da bi trebalo još malo da ostanem i da skupim iskustvo. Ipak, ako se donese odluka da treba da idem i ako su klubu pare hitno potrebne, Partizan se tu pita'',
jasan je Milenković, uz opasku da se greške u inostranstvu doživljavaju mnogo gore nego što je to slučaj na domaćoj sceni.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 23.01.2017
16:09

U prevodu, ako nas izbace (90%), Bleki ide.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 23.01.2017
14:28

Trebao bi da ide na U21 EP u Poljskoj a onda polako da se uvodi u A repku. Voleo bi da ga vidim u Bajernu u budućnosti!

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
13:56

Jos najmanje godinu dana, a bilo bi idealno kada bi ti kod nas ostao i pola godine vise/duze od toga jer bi i dalje otisao preko pre nego sto je Vidic u Moskvu, ali on je isao i na pozajmicu, a ti nisi, tu se gubi ta jedna sezona...