Bjeković: "Nema euforije, na pravom smo putu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.09.2016.
11:11
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs/

Bivši fudbaler i funkcioner Partizana Nenad Bjeković oglasio se nakon svih jučerašnjih dešavanja u "Zemunelu" i poručio da je "opozicija" dobila potvrdu da je na pravom putu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u sredu nije dobio novog predsednika iako je bilo očekivano da kandidat aktuelnog rukovodstva Milorad Vučelić bude inaugurisan. Nedostatak kvoruma sprečio je održavanje Skupštine, a dan kasnije oglasio se i Nenad Bjeković koji je trebalo da bude Vučelićev takmac u izbornoj trci.

"Ako imaju morala, ne bi trebalo da dođu na posao. Sem ako ne žele i dalje da unazašuju naš Partizan..." počeo je priču za "Žurnal" Nenad Bjeković.

Kandidat takozvane opozicije za predsedničku fotelju poručuje da su aktuelni čelnici Partizana doživeli fijasko jer su imali svega 16 glasova!?

"Imali su svega 16 glasova, tu ne računam ovih 15 promenjenih članova... Na stranu samo hiljadu ljudi koji dolaze na utakmice" ističe Bjeković.

Naredna Skupština moraće da bude održana do 26. novembra a Nenad Bjeković ističe da euforije neće biti i da je opozicija dobila signal da se nalazi na pravom putu.

"Nema euforije... Videćemo... Ne slavimo, ne ludujemo. Ovo nam je još jedan vetar u leđa, znak da smo u pravu. Ništa više" poručuje Bjeković.

Na konstataciju da je nedolazak bivšeg predsednika na Skupštinu koštao Milorada Vučelića pobede Nenad Bjeković odgovara na sledeći način.

"Ne samo Popovića, već trojice poslednjih predsednika - Tomislava Karadžića i Dragana Đurića" zaključuje Bjeković.

Skupštinu fudbalskog kluba Partizan čini 65 delegata a juče se u SC "Partizan - Teleoptik" pojavilo 32 lica dok je 33 bilo odsutno pa nije bilo kvoruma da se izborna sednica održi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 15.09.2016
11:39

16 ili 18? Nemoj samo ti o poseti, za vreme tvoje vladavine smo imali bojkot Hahaha