Bjeković: "Na kraju će i mene isključiti iz Skupštine"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.10.2016.
11:28
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Nekadašnji fudbaler i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković poručuje da nastavlja borbu za pravdu iako je situacije u klubu iz Humske takva da bi i sam mogao da bude isključen iz članstva u Skupštini.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u ponedeljak je dobio novog predsednika i Upravni odbor ali se tenzije nisu smanjile. Naprotiv, saga oko 'rokade' članova Skupštine, nedostatka kvoruma, fantomskih delegata nastavlja se u danima nakon izbora Milorada Vučelića za novog predsednika, pa se tako u četvrtak ponovo oglasio lider "opozicije" Nenad Bjeković.

Bivši fudbaler i sportski direktor Partizana nije došao na Skupštinu zbog navodnog kršenja Statuta i zakona prilikom promene delegata, a nakon što je Milorad Vučelić izabran za predsednika Nenad Bjeković u prvi plan ističe priču i "fantomskim delegatima" koji su nelegalno izabrani.

"Ne bi me začudilo da posle svega i mene isključe iz Skupštine, kao i sve ljude koji su ih bojkotovali i u ponedeljak nisu došli na sednicu Skupštine. Za lažnog predsednika je na kraju glasalo 11 legalnih delegata" poruka je koju šalje Nenad Bjeković u izjavi "Informeru" tri dana nakon izbora.

Tokom tekuće nedelje bili smo svedoci rasprave koju su putem medija vodili upravo Nenad Bjeković i novi potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, pa smo i u tom slučaju dobili novu epizodu.

"Pored svih dešavanja, najveća je tragedija što je Vuletić postao potpredsednik Partizana. Da li on misli da je stvarao Partizan? Sve sam očekivao, ali da on bude potpredsednik, to nisam mogao ni da zamislim" kazao je Bjeković.

Kako je bilo najavljeno, u sredu je održano ročište pred Prvim sudom u Beogradu, a Nenad Bjeković očekuje da presuda bude u njegovu korist i da bude donesena do sredine novembra.

"Počelo je suđenje, čekamo presudu. Ako je ovo pravna država, očekujem da bude u našu korist" zaključuje Bjeković.

Jasno je da ćemo u danima koji slede nastaviti da slušamo optužbe, prozivke i replike zbog čega ova tema još uvek ne zahteva izvođenje bilo kakvog zaključka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igorinjo
Thursday, 27.10.2016
13:49

Trebao si da dođeš na skupštinu da se legalno boriš, a ne da kukaš preko medija kao kalimero.