Bivši igrač Zvezde ponovo u Superligi

Autor: Milovan Longinov
petak 10.02.2017.
10:10
Izvor: Sportske.net

Voždovac dobio veliko pojačanje.

Beta/FK Voždovac/Ds
Beta/FK Voždovac/Ds

Povezane vesti

Nekadašnji omladinac i prvotimac Crvene zvezde Nemanja Nikolić vratio se u srpski fudbal.

Nikolić je krajem januara napustio Hapoel zbog finansijskih problema kluba, trener Voždovca Ilija Stolica bio je zainteresovan za njega, pa je 29-godišnji vezni igrač potpisao ugovor sa beogradskim klubom.

"Svaki igrač voli sredjen klub i čistu fudbalsku situaciju, a to Voždovac definitivno ima. Takodje, uz sve to i nezavisan trener je preduslov za dalji napredak i transfer u željenu sredinu", rekao je Nikolić, navodi se na sajtu Voždovca.

On je ponikao u Zvezdi čiji je član bio od 2006. do 2011. godine, ali je išao na pozajmice u Horgoš, OFK Beograd i Grbalj. Potom je 2013. godine otišao u Belorusiju gde je igrao za Dinamo Minsk i BATE Borisov, pre nego što je otišao u Tel Aviv.

Generalni direktor Voždovca Goran Grkinić izrazio je zadovoljstvo dolaskom Nikolića.

"Čim se pojavila mogućnost da reagujemo, to smo i učinili i u dogovoru sa trenerom doveli smo igrača koji će biti ozbiljno pojačanje za naš klub. Nemanja je odličan igrač i sjajan čovek i smatramo da će takav igrač sigurno napraviti prevagu u borbi za plej-of. Potpisan je ugovor na obostrano zadovoljstvo i Nemanja se već priključio treninzima Voždovca", rekao je Grkinić.

Tokom januarskog prelaznog roka u Voždovac su došli Nenad Marinković, Ognjen Krasić, Borko Duronjić i Ivan Marković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Friday, 10.02.2017
11:50

Zasto svakog igraca koji dodje u neki klub nazivate pojacanjem? I onda kada to ne opravda sviga vredjaju. A on decko dosao da uzme pare i raskalasno zivi u svojoj zemlji. Kakvo crno pojacanje..