Bivši bek Partizana novi direktor Borca!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.06.2015.
16:33
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Novo lice u upravi čačanskog Borca, odlično poznato i navijačima Partizana.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Bivši fudbaler Borca, OFK Beograda, Partizana i francuskog Sošoa Ivan Stevanović novi je sportski direktor čačanskog superligaša.

On je na tu funkciju imenovan u ponedeljak, na sednici privremenog organa koji već par meseci radi na stabilizaciji klub.

Od Stevanovića se očekuje da, kako je navedeno, unese ''novu energiju'' u klub, a on se sa zadovoljstvom prihvatio nove dužnosti.

''Drago mi je da sam ponovo na mestu za koje me vežu lepe uspomene. Ovaj stadion je uvek bio moja druga kuća. Sa velikim ambicijama sam prihvatio poziv i verujem da ću ipuniti očekivanja.

Cilj mi je da Borac postane mezimac svih Čačana i da ljudi sa osmehiom dolaze na stadion i budu uz klub. To isto očekujem i od igrača. Trudićemo se da im obezbedimo maksimalne uslove za rad, a na njima je da daju sve od sebe za naš klub.

Tražim malo vremena da bi se uhodali i verujem poveli Borac u neka nova i bolja vremena'',
izjavio je Stevanović, koga mnogi ljubitelji fudbala najbolje pamte iz vremena dok je nastupao za Partizan, u sezoni 2008-09.

Predsednik Privremenog organa Ljubodrag Petković je naglasio da je situacija u klubu sada bolja nego što je bila pre nekoliko meseci.

''Mislim da sa dosta optimizma možemo gledati unapred i ja bih se zahvalio svim svojim saradnicima, a posebno Branku Terziću i Slobodanu Iliću koji su uradili dosta toga da klub opstane'',
izjavio je Petković.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke