Biševac progovorio o povratku u Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.11.2015.
21:06
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Milan Biševac progovorio je o svojoj budućnosti i tom prilikom otkrio ono što zvezdašku javnost najviše interesuje, a to je da li postoji mogućnost da se vrati na stadion "Rajko Mitić".

olweb.fr
olweb.fr

Povezane vesti

Posle mnogo problema sa povredom zbog koje je propustio dobar deo prethodne sezone Milan Biševac ponovo konkuriše za mesto u timu drugoplasirane ekipe francuske Lige 1.

Nakon operacije i rehabilitacije srpski internacionalac je krajem septembra vratio na teren, ali od 3. oktobra nije upisao nijedan takmičarski meč iz predostrožnosti.

"Na mestu operacije pojavilo se malo krvarenje, uobičajeno i bezopasno. Lekari kažu da je normalno ali nije bilo razloga da rizikujem. Zaigrao sam posle duže pauze, odmah igrao po 90 minuta, prosto je ovo period kada moram da povedem računa o sebi i pauza mi je bila potrebna. Trebalo je vreme da se potpuno oporavim, sada sam spreman i zdrav, normalno treniram i mogu da igram" kaže Biševac.

Defanzivac Liona ima ugovor sa klubom do kraja tekuće sezone, a kako još uvek nije potpisao novi spekulisalo se da bi narednog leta mogao da se vrati u redove Crvene zvezde, kluba u kojem se afirmisao  proveo dve sezone.

Ne želeći da zvezdašku javnost drži u neizvesnosti, Milan Biševac je otkrio kako trenutno stoje stvari po pitanju njegove budućnosti.

"Ugovor mi ističe u junu sledeće godine, Lion mi je ponudio pre dva i po meseca produženje ugovora, neke stvari nisam prihvatio i još nisam ništa odlučio. Imam dosta poziva, nikad se ne zna šta nosi dan" kaže Biševac.

Kada je Crvena zvezda u pitanju, zvaničnog kontakta sa čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana za sada nema što ne znači da ih neće biti, posebno ako crveno-beli osvoje titulu u domaćem šampionatu i zaigraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"O Zvezdi mogu da pričam danima, to je klub koji najviše volim ali ne volim to, svi me znaju i nema razloga da se na taj način eksponiram. Niko me nije zvao. Za sada sam u Lionu, u mirnoj luci, hoću da ovde do kraja igram kako treba i da ostavim otovrena vrata za neke naše mlađe igrače. Za sada je to - to" pručuje Biševac.

Podsećamo da je Milan Biševac karijeru započeo u BASK-u, potom je nastupao za Bežaniju i Železnik, a dres Crvene zvezde obukao je 2004. godine i nosio ga do 2006. kada se preselio u Lens.

Pored Lensa, srpski internacionalac je u Francuskoj branio boje Valensijena, Pari Sen Žermena, a od 2012. godine nastupa za Lion za koji je do sada odigrao 75 utakmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 19.11.2015
14:12

Ako je zdrav odlicno, ako nije nikako, na Lukovicu smo se vec opekli.

avatar
SindjaNis
Thursday, 19.11.2015
09:59

On bas nema srece cesto se povredjuje, ali za ove koji sada igraju u Zvezdi je klasa bez obzira na trenutne rezultate i mogao bi nesto da ih nauci ukoliko dodje.

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 18.11.2015
23:53

Bilo bi dobro kada bi on dosao

avatar
gosfkcz
Wednesday, 18.11.2015
23:52

Pre sam za dovodjenje losijeg igraca koji je u zenitu karijere nego kvalitetnijeg koji je na zalasku.

avatar
сочинитељ
Wednesday, 18.11.2015
22:38

не требају нам играчи као луковић,кога смо молили пар година,више времена је провео код доктора него на терену,ако баш волите звезду помозите на било који други начин (лобирајте за спонзоре,играче...),осим играња поново за њу...разумем и оправдавам потез ако играч жели да се опрости од фудбала у вољеном клубу али да игра активно,добија велику плату,заузима место талентима...НЕ

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 19.11.2015
04:50

To mozda tebi ne treba,pravim poznavaocima treba,ni jedna ekipa velika nije bez takvog igraca..To sto on donosi na terenu nikad neces da razumes,treba da dodje svaki takav igrac,on Bisevac,Jankovic itd itd,strucnjaci po vestima ccc...